Merlin'in Kazanı King of Fighters klanından Joe kombo videosu

Hürcan Köse 12.10.2016 - 16:44
Adam resmen gücünü saçında topluyor!
Facebook üzerinden kurduğumuz ve Türkiye'deki tüm dövüş oyunu tutkunlarını ağırladığımız Merlin'in Kazanı Dövüş Oyunları Topluluğu yeni kombo videoları ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta MK-Salih ve Vice'ı ağırladığımız haberimizde bu sefer sahneyi MK-Korayagami ve Joe paylaşıyor!

Geleneksel Muay Thai hareketlerini kullanarak rakiplerine zor anlar yaşatma konusunda usta olan Joe bu haftaki kombo videoumuz konuğu oluyor. King of Fighters'ın başında hatta Fatal Fury'de de aslında oldukça çilekeş bir karakter olarak karşımıza çıkan Joe, daha sonra ukalalık eden ve her şeyin en iyisini bildiğini iddia eden dalgacı bir adama dönüşüyor. Kapışmaları Bogardlar kadar ciddiye almıyor ancak dövüşmeye bayılıyor! Utanmasa dakika başı dövüşür, çünkü hem spot ışığını hem de şan-şöhreti çok seviyor.

Peş peşe, hızlı yumruklar atabilen Joe saldırılarını chi enerjisi ile şarj edip güçlü vuruşlar yapabiliyor. Ayrıca patlayıcı tekmeleriyle de Muay Thai'nin sınırlarını zorlayan Joe bana kalırsa chi enerjisini saçında topluyor.

İyi seyirler!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 12:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin'in Kazanı King of Fighters klanından Joe kombo videosu
İlginizi Çekebilir