Merlin'in Kazanı Metacritic ailesine katıldı!

Merlinin Kazanı 7.02.2014 - 15:38
Artık dünya basını ile el ele!
1999 yılında kurulan ve o zamandan beridir Türk oyun basınında yeniliklerle gündeme gelen Merlin'in Kazanı'ndan bir ilk daha.

2001 yılında kurulan ve bünyesinde IGN, EuroGamer, Gamespot, Game Informer gibi dünya çapında ünlü oyun medyalarını bünyesinde barındıran Metacritic portalının yeni üyesi Merlin'in Kazanı oldu.

Merlin'in Kazanı Metacritic ailesine katıldı!
İçerisinde film, oyun, müzik ve dizi incelemeleri yapan sitelerin bulunduğu bu devasa portal günde milyonlarca takipçisiyle tüm dünyaya eğlence alanında fikirler sunuyor. 2013'ün sonlarında başlayan ve bu sene dünya çapında sadece 2 sitenin başvurusunun kabul edildiği üyelik sürecimiz detaylı bir incelemenin ardından geçtiğimiz hafta kabul gördü ve o zamandan beridir sizlere sunduğumuz incelemelerimiz Merlin'in Kazanı'nın Metacritic sayfasında da yer aldı.

Merlin'in Kazanı Metacritic ailesine katıldı!
Peki ama şimdi ne değişecek? Sizler için elbette olaylar aynı kalcak çünkü bizler her zaman olduğu gibi özenle çalıştığımız incelemelerimizi sitemiz üzerinden sizlere en hızlı ve doğru şekilde aktaracağız lakin bu incelemelerimiz aynı zamanda Metacritic sayfamızdan tüm dünyaya da yayınlanmış olacak. Bu şekilde Merlin'in Kazanı'nda gördüğünüz inceleme puanları Metacritic'teki genel puanlara etki eden bir unsur olacak. Böylelikle uluslar arası oyun basınında Metacritic'e üye olan ilk Türk oyun sitesi olarak Türk oyun basınını daha güçlü bir şekilde temsil edeceğiz.

Elbette bu başarıda en büyük pay siz okurlarımızın. Yıllar boyunca bizleri olumlu ya da olumsuz tüm eleştirileriniz ile destekleyerek, bizlere yaptığımız işi çok daha sevdirerek ve onu elimizden geldiğince en iyi haliyle sizlere sunma hevesimizi arttırarak Merlin'in Kazanı'nın kalitesini daha da yükseklere çıkartmamızı sağladınız. Bugün sırf sizlere bol ve eğlenceli içerik sağlamak adına oluşrturduğumuz veri tabanımız Metacritic'e kabulumüzdeki en büyük unsur oldu ve sizlerin desteği ve sevgisi olmasa böyle bir başarıya ulaşacak gücü kendimizde bulamazdık. Dolayısı ile tüm Merlin'in Kazanı okurlarına, dostlarına, oyun arkadaşlarına kısacası tüm oyunculara sonsuz teşekkürlerimizi sunar ve ileride sizler için daha da iyi işler çıkartacağımızın temennisini veririz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 22:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin'in Kazanı Metacritic ailesine katıldı!
İlginizi Çekebilir