Merlin'in Kazanı okuyucularına Diablo 3'ü sorduk

Murat Halilbeyoğlu 7.02.2012 - 13:44
Yeni Diablo'da en çok neye şaşırdılar
Diablo 3 ile ilgili sizlerle sayfalar dolusu bilgi paylaşırken bir o kadar da kendi fikirlerimizi sunduk. Bunun sonucunda sizlerin bu yeni oyundan ne tarz beklentileriniz olduğunu öğrenmek amacı ile bir anket hazırlamıştık.

"Diablo 3'te sizi en çok şaşırtan yenilik hangisi oldu?" başlıklı anketimiz bir süredir sizlerin beğenisine sunulmuştu şimdi ise sonuçları toplama zamanı.

Evet, oyundaki değişiklikleri bir bir sunduğumuz bu anketin sonucuna bakılırsa şu saatten sonra hiçbir değişiklik veya yenilik Merlin'in Kazanı okuyucusunu şaşırtmıyor. Sizlerin tek istediği (tıpkı bizim gibi) oyunun en kısa zamanda çıkması. Nitekim sona koyduğumuz bu seçenek %61'lik oran toplayarak devasa bir fark ile birinci oldu, ikinci sırada yer alan "Yetenek ağacının kaldırılması" seçeneği bile sadece %11'lik bir oy topladı. Üçüncü sırada ise %7 ile "Stat'ların otomatik olarak gelişmesi" ve "Grafik motorunun değişimi" birlikte yer alıyor.

Merlin'in Kazanı okuyucularına Diablo 3'ü sorduk
Kısacası oyunun çıkışını istemeleri bir yana Merlin'in Kazanı okuyucularının bu efsane oyun hakkında en çok şaşırdıkları nokta yetenek ağacının kaldırılması, ardından stat'ların bizim kontrolümüzden çıkması ve eskiye göre Wow benzeri bir grafik ile karşımıza çıkacak olması. Açıkçası biz de sizinle, aynı sırayla, aynı görüşleri paylaşıyoruz.

Şimdi ise sıra geldi yeni anketimize. Bu ankette sizlere ....... soruyoruz. Ankerimzie dilerseniz buradan, dilerseniz ana sayfadan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 13:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin'in Kazanı okuyucularına Diablo 3'ü sorduk
İlginizi Çekebilir