Merlin'in Kazanı, ToruCon'daki yerini alıyor!

Ceyda Doğan 7.06.2014 - 01:11
Eğlenceye hazır mıyız?
Geçtiğimiz haftalarda duyurusunu yaptığımız ToruCon İstanbul için sizlere güzel bir sürprizimiz var. Ankara'dan sonra İstanbul ayağına devam eden ToruCon, bizleri sevdiğimiz süper kahramanları görmeye ya da onlardan biri olmaya davet ediyor.

Merlin'in Kazanı ekibi olarak biz de bu eğlencedeki yerimizi alıyoruz! 26 - 27 Nisan tarihlerinde, Ankara'da TOBB ETÜ Sosyal Tesisleri'nden sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin Fındıklı kampüsünde gerçekleşecek olan etkinlik, animeseverleri 28 - 29 Haziran tarihlerinde bir araya getirecek.

Sevdiği karakterlerin kostümlerine bürünmüş yüzlerce konuğa ev sahipliği yapacak etkinlikte masaüstü oyunları ve konsol oyunu turnuvaları da yer alacak. Aynı zamanda anime ve oyun dünyasını takip edenlere hitap edecek bir çok satış ve tanıtım standını inceleyip alışveriş yapabilirsiniz.

İlk gün en iyi anime, oyun ve film karakterleri cosplayer'ların yarışacağı kategori bazlı geleneksel Torucon Cosplay Yarışması yapılacak. İkinci gün ise etkinliğe katılımcılar “Maske” teması ile katılacaklar. En iyi maskeli cosplay ve maske tasarımlarının ödüllendirileceği günde aynı zamanda katılımcılara eğlenceli dakikalar sunan “Grup Cosplay Yarışması” gerçekleştirilecek.

Merlin'in Kazanı, ToruCon'daki yerini alıyor!
Etkinlik giriş ücreti 20 TL olduğunu hatırlatır ve sizleri de aramızda görmek için takvimlerinizi 28 - 29 Haziran tarihine işaretlemenizi öneririz. Tabii ki Merlin'in Kazanı okurları için ToruCon'un özel de bir sürprizi olacak. Bizden ayrılmayın!
 
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2024 17:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin'in Kazanı, ToruCon'daki yerini alıyor!
İlginizi Çekebilir