Merlin'in Kazanı ve Tiglon'dan Evil Dead Blu-Ray ve DVD hediyesi!

Merlinin Kazanı 20.09.2013 - 10:55
"Korkutucu, kan dondurucu ve acımasız"
Evil Dead DVD ve Blu-Ray evinizi ziyarete geliyor!

“KORKUTUCU, KAN DONDURUCU VE ACIMASIZ”
Chris Tilly, IGN

“Korkudan aklınızı oynatacaksınız!”
Perri Nemiroff, ShockYa.com

Gözlerden uzak bir kabin. Eski bir lanet. Boyun eğmeyen bir şeytan.  Klasik filmin yapımcıları, bu korku başyapıtı filmin yeniden uyarlaması için bir araya geliyor.  Beş genç arkadaş, gizemli Ölüm Kitabı’nı bulurlar. Ona karşı koyamayarak, hepsini ele geçirmeye çalışan, kana susamış vahşi bir şeytanı serbest bırakırlar. Kendilerini savunmak için kim hayatta kalacak ve bu kana susamış güce karşı koyacak?

Merlin'in Kazanı ve Tiglon'dan Evil Dead Blu-Ray ve DVD hediyesi!
Özel Seçenekler
Evil Dead’i Yönetmek
Hayatı Zorlaştırmak
Mia Olmak

Mia rolüyle kendisini ön plana çıkartan Jane Levy ve David rolüyle başarı gösteren Shiloh Fernandez, Evil Dead'in yıldızlarından sadece ikisi. Korku dolu bir yolculuğa çıkmaya ve şeytanın kendisiyle yüzleşmeye hazır olun.

Merlin'in Kazanı ve Tiglon olarak bizler de arşivlere laik olan bu filmi sizlere hediye etmeyi istiyoruz. Bugünden itibaren aşağıdaki sorulara cevap verenler arasından seçilecek şanslı okurlardan 1 tanesi Evil Dead Blu-Ray diskine, 3 tanesi ise Evil Dead DVD'sine sahip olacak.

Merlin'in Kazanı ve Tiglon'dan Evil Dead Blu-Ray ve DVD hediyesi!
Her zamanki gibi adınız, soy adınız ve Merlin'in Kazanı üyelik adınız ile birlikte cevabınızı yarisma@merlininkazani.com adresine gönderin ve filmlerden bir tanesini kazanma hakkını elde edin.

Yarışmamız 20 Eylül'de başlayıp 27 Eylül Cuma saat 18:00'a kadar devam edecektir. Kazanan talihliler 30 Eylül pazartesi günü açıklanacak. İşte sorular:

Blu-Ray:
1981 yapımı Evil Dead'i yazan kimdir?

DVD:
Evil Dead'in ilk galası ne zaman yapılmıştır? (Gün/Ay/Yıl)

Açıklamalar:
-Kazanan yarışmacılara (ve ihtiyaç durumunda yedek yarışmacılara) geri dönüşler cevap için kullandıkları e-posta adreslerinden gönderilecek ve onay cevabı beklencektir. 3 gün içinde (3 Ekim) kazanan yarışmacılara gönderilen e-posta'lara cevap verilmemesi durumunda ilgili yedek yarışmacı ile iletişime geçilecek, aynı durum söz konusu olduğunda gödnerim iptal edilecektir.
-Cevap için gönderilen e-postalarda yukarıda istenilen bilgilerin eksik veya yanlış yazılması durumunda cevap doğru olsa dahi e-posta dikkate alınmayacaktır.
-27 Eylül Cuma saat 18:00'dan sonra gönderilen cevap e-postaları hiçbir şekilde dikkate alınmayacaktır.
-Yarışmacılar her iki soru için aynı e-posta üzerinden cevap verebilirler. Cevap veya cevapların başına Blu-Ray ve/veya DVD olarak not düşülmesi gerekmektedir.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merlin'in Kazanı ve Tiglon'dan Evil Dead Blu-Ray ve DVD hediyesi!
İlginizi Çekebilir