Merlin'in Kazanı ve Tiglon'dan ödüllü Tomb Raider yarışması başlıyor!

Merlinin Kazanı 27.03.2013 - 17:05
Soruyu bil, hediyeyi kap, Lara'yı sevindir!
İşte karşınızda yepyeni bir yarışma.

Crystal Dynamics'in yeni oyunu Tomb Raider'ın dünya üzerinde ne kadar büyük bir yankı uyandırdığını biliyoruz. Yeni Lara'nın bu ekstrem macerasında bizler de yaşadıklarımızın karşılığını almayı hak ediyoruz değil mi?

Merin'in Kazanı ve Tiglon iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz bu yarışmamızda resimde gördüğünüz Tomb Raider tişörtünden 10 adet dağıtıyoruz.

Merlin'in Kazanı ve Tiglon'dan ödüllü Tomb Raider yarışması başlıyor!
Tek yapmanız gereken Merlin'in Kazanı sitesinin Facebook sayfasına girerek kapak fotoğrafındaki resmin hangi Tomb Raider oyununa ait olduğunu bulup (Oyunun tam ismi ve PC için Avrupa çıkış yılı) cevabı yarisma@merlininkazani.com adresine göndermeniz.

Gönderim sonucunda doğru cevabı veren kişiler arasından seçilen 10 okurumuz bizden bu tişörtü kazanacak. Yarışmamız 31 Mart Pazar saat 23:59'a kadar sürecektir. Bu saatten sonra gelen elektronik postalar kabul görmeyecektir. Kazananlar 1 Nisan Pazartesi günü açıklanacaktır.

Herkese şimdiden bol şans.

NOT: - Katılımcıların gönderdikleri elektronik postalara doğru cevabın yanında Merlin'in Kazanı kullanıcı isimlerini, gerçek isim, soyad ve adreslerini yazmaları GEREKMEKTEDİR.

- Tişörtlerin hepsi "Large" (L) bedendir. Başka beden bulunmamaktadır. Lütfen yarışmaya katılırken bunu göz önünde bulundurun.

-Sorumuzun cevabının buradan duyulup haksız rekabet yaratılmaması için bu haberimizde "Yorum gönderme" özelliği kapatılmıştır.

- Her kullanıcıdan gönderilen ilk elektronik posta kabul edilecektir. Birden fazla cevap gönderenlerin, gönderdiği en eski tarihli elektronik postaları dikkate alınacak diğerleri geçerli cevap olarak sayılmayacaktır.

-
Yarışmamız 31 Mart Pazar saat 23:59'a kadar sürecektir. Bu saatten sonra gelen elektronik postalar kabul görmeyecektir. Kazananlar 1 Nisan Pazartesi günü açıklanacaktır.

Merlin'in Kazanı ve Tiglon'dan ödüllü Tomb Raider yarışması başlıyor!
İlginizi Çekebilir