Metal Gear Rising sadece beş saat mi?

Berkant Jeff Akarcan 12.02.2013 - 17:19
Yapımcıdan iddialara yanıt gecikmedi
Dün ortaya çıkmaya başlayan ve bir çok oyuncunun da desteklediği "Metal Gear Rising'in oyun süresi çok az" iddialarına oyunun yapımcısı Atsushi Inaba'dan cevap geldi. Gelen ilk ekran görüntülerinde oyun süresi sadece beş buçuk saat olarak gözüküyordu.

Metal Gear Rising sadece beş saat mi?
İddialara ve görüntülere Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Inaba, bu beş buçuk saatin oyunun sinematikler hariç kısmını oluşturduğunu söyledi, tıpkı Bayonetta gibi. Yani toplamda oyunun süresi beş buçuk saat değil.

"Görünüşe göre birisi MGR'nin sonuç ekranının ekran görüntüsünü yayınlamış ve bitirme süresinin 5.5 saat olduğunu söylemiş. İşte gerçek: Öncelikle bu sürenin sayacında sinematikler YOK. İkincisi: Her bölüm için oyun EN HIZLI SÜRENİZİ HESAPLIYOR. Toplam sürenizi hesaplamıyor. Yani bir bölümü 10 saat boyunca tekrar tekrar oynasanız da sonunda 10 dakikada bitiriyorsanız sadece 10 dakika bu sayaca etki edecektir. Yani lütfen bu son ekrandaki Bitirme Süresi'ni oyunun Toplam Süresi ile karıştırmayın. Dediğim gibi, oyunu oynadığınız süre değil, oyunu en iyi oynadığınız süreyi gösteriyor bu."

Bayonetta'daki süre mantığını Metal Gear Rising'de de devam ettirdiklerini söyleyen Inaba, insanların kasti bir şekilde negatif etki yaratmaya çalışmasından üzüntü duyduğunu da açıkladı.

Metal Gear Rising: Revengeance, 22 Şubat'ta piyasada olacak.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Gear Rising sadece beş saat mi?
İlginizi Çekebilir