Metal Gear Solid Delta Detayları Ortaya Çıkıyor

Tunay Şahin 18.03.2024 - 13:55
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater'ın yeniden yapımda neler sunacağı, David Hayter'ın anlatımıyla ve geliştirme aşamasındaki detaylar.

Metal Gear serisinin uzun süredir beklenen geri dönüşü, Metal Gear Solid Delta ile yeni bir boyuta taşınıyor. Bu yeniden yapımda, serinin üçüncü oyunu Snake Eater'ın tamamen yenilenmiş versiyonu sunuluyor. Konami, oyunun içeriği ve ne sunacağı hakkında şu ana kadar fazla bilgi paylaşmamış olsa da, yakın zamanda daha fazla detayın açıklanacağına dair işaretler var.

Seslendirme Sanatçısı David Hayter'dan Metal Gear Solid Delta Detayları

Ünlü seslendirme sanatçısı David Hayter, Metal Gear serisinin tarihini ve mirasını ele aldığı bir dizi video yayınladı. Serinin ilk bölümü, Metal Gear Solid Delta hakkında daha fazla bilgiyi sonraki videolarda vereceğini, ilerleyen videolarda Snake Eater hakkında daha detaylı bilgilere yer vereceklerini belirterek tamamlanıyor. Hayter, "Sırada, pek çok hayranın tüm serinin en iyi oyunu olarak gördüğü oyunun epik, uzun zamandır beklenen yeniden yapımına dalacağız" diyerek heyecanı daha da artırıyor.

Yeniden yapılan oyun, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformları için geliştiriliyor. Konami'nin henüz resmi bir çıkış tarihi açıklamamış olması, bizi bilgiye susamış bir durumda bırakıyor. PlayStation, oyunun 2024 yılında piyasaya sürüleceğini önceden belirtmişti, ancak net bir tarih hala belirsizliğini koruyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 19.03.2024 02:33
Han-tal .
Mejnun
Mejnun 25.03.2024 02:10
Ben de onu demek istedim, remake’e benzemiyor :)
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2024 04:52
Zaten gizlilik oyunu biraz hantal olur hatta oyunda sevdiğim şeylerden biri bulunduğun ortama göre kamuflaj değiştirmek. Yoğun aksiyon beklenilmeyecek bir oyun, karakterin adı bile Snake. Ama bu mekaniklerle olmaz. Hantal değil eski gibi, umarım geliştirirler. Sanki remake değil remastered.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.03.2024 03:36
Heyecanla bekliyoruz lütfen Türkçe altyazıda olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Gear Solid Delta Detayları Ortaya Çıkıyor
İlginizi Çekebilir