Metal Gear Solid Ground Zero'nun demosunda yaşananlar

Murat Halilbeyoğlu 30.08.2012 - 16:16
İki hayaletin gösterisi
Bugün sizlere ilk sızan görsellerini gösterdiğimiz MGS: Ground Zero için şimdi de 20 dakikalık demosu detaylandırıldı.

25. yıl etkinliğinde gösterilen demodadaki sahne ağır bir yağmur altında askeri bir kampta başlıyor. Kamera takım elbiseli karanlık bir figürü takip ediyor. Yanında iyi donanımlı askerler ve köpeler var. Adam bir süre kafesteki bir çocuk ile konuşuyor. Konuşmanın ardından çocuğa bir MP3 çalar veriyor.

Metal Gear Solid Ground Zero'nun demosunda yaşananlar
Sonrasında adam kalkmak için bekleyen bir helikopterin bulunduğu alana gidiyor. Helikopterdeki XOF simgesini (FOX'un tersten yazılmış hali) silmeden önce şapkasını çıkartıyor ve kısık bir şekilde konuşuyor. Adamın yüzünün tamamen yanmış olduğunu görülüyo. Kafasında hiç saç yok. O sırada kim olduğu hakkında bir fikir vermiyor. Sonrasında helikoptere binip gidiyor. Daha sonra ekranda "FOX'tan iki hayalet meydana geldi" yazısı beliriyor. Big Boss ekranda gözüktüğünde siperliğini çıkartıp yerine o meşhur göz bandını takıyor.

Öte yandan Kojima demoda oynanıştan da bir kısmı tanıtmış. Bu sırada Snake'i yerlerde süründürmüş.

Açık dünya, stealth oyunu olacağı belirtilen Metal Gear Solid: Ground Zero'da Snake helikopter talebinde bulunabilecek ya da etrafta bir jip ile dolaşabilecekmiş. Henüz oyunda hedef sisteminde tek kişi bakış açısı olup olmayacağı bilinmiyor.

Çıkış için bir tarih de verilmedi.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 13:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Gear Solid Ground Zero'nun demosunda yaşananlar
İlginizi Çekebilir