Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'de önemli özellik olmayacak

Berkcan Aktürk 23.06.2023 - 13:59
Konami'nin PC'deki Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'i önemli bir özellik içermeyecek. Master Collection Vol 1'in son duyurusu, beş ana Metal Gear oyununun 2023'te birden fazla platforma çıkacağını gösterdi.

Konami'nin PC'deki Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'i önemli bir özellik içermeyecek. Master Collection Vol 1'in son duyurusu, beş ana Metal Gear oyununun 2023'te birden fazla platforma çıkacağını gösterdi. Oyunların hangi sürümlerinin çıkacağı tam bilinmese de, geliştiriciler bu oyunun PS5, Xbox Series X/S, PC ve şaşırtıcı bir şekilde Nintendo Switch'e de çıkacağını doğruladı.

Sızan bazı haberlere bakacak olursak, Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 2'nin varlığını ortaya çıkardı. 1. cildin başlığı zaten birden çok sürümün varlığını ima etmişti. Bununla birlikte, oyunun Steam mağazasından alınan bir görüntüye gör, oyunun PC oyuncuları için eksik bir özelliği dikkat çekmişti. İsterseniz lafı fazla uzatmadan şaşırtan eksikliğe beraber göz atalım.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'de klavye fare desteği olmayacak

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'de önemli özellik olmayacak

LordEmmerich adlı Twitter kullanıcısının attığı tweette, oyunun Steam sayfasından alınmış bir ekran görüntüsü bulunuyor. Bu görüntüde oyunların oynanması için bir kontrolcüye ihtiyaç olduğu belirtiliyor. Ayrıca, oyunun klavye ve fare desteği bulunmayacağının da altını çiziyor.

Bu haber PC'de oynamak isteyenler için bir hayal kırıklığı olabilir. Lakin, şu anda oyunun sayfaları kapalı durumda olduğu için her şey değişebilir. Konami bu özel paketi 24 Ekim tarihinde piyasaya sürecek ve bu da mağaza sayfasının çok erken yüklendiği anlamına gelebilir. Geliştiriciler gelecekte klavye, fare desteği getirebilir. Oyunların yalnızca kontrolcüde oynanabileceğini duyan oyuncular, şimdiden olumsuz tepkiler yağdırmaya başladı.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 06:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.06.2023 09:40
Çok da önemli değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2023 04:31
E zaten mgs2 pc'de vardı, 3 için yenisini yapıyorlar, bu ne biçim bir collection?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2023 20:19
yapacak bişey yok klavye fare destiğini modcular ekler ozaman. hatırlarsanız mgs2 için mgs3 teki 3rd person kamera sisteminin aynısının modu yapılmıştı pc için, illaki bunlarada yapılır bişeyler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.06.2023 15:03
Evet Steam sayfası yok. Kontrolcüm var zaten ama oynamam. Nostalji için bile oynamam. Çünkü oyunlara belli yeni standartlar katan oyunlar yayınlandı ve maalesef bu oyunları oynadım. Oynasam keyif vermez bomboş geçerim. Ama ilerde alırım destek için. Metal Gear Solid III Snake Eater Remake için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'de önemli özellik olmayacak
İlginizi Çekebilir