Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un DLC'si önümüzdeki ay geliyor!

İşte ilk bilgiler!

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un DLC'si önümüzdeki ay geliyor!
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain öncesi piyasadaki yerini alan Metal Gear Solid V: Ground Zeroes yayınlanacak olan DLC sonunda belli oldu.

Yeni DLC, 1 Mayıs'ta Japonya'da sunulacak. Daha önce sadece PlayStation'a çıkmış olan DejaVu DLC'si önümüzdeki hafta Xbox 360'a gelecek. Aynı şekilde önceden Xbox'a özel olan Raiden'lı Jamais Vu görevleri de PlayStation tarafına çıkacak. Kısacası önceden iki tarafa has olan DLC'ler artık herkese açık olacak. Söylenene göre bu DLC paketleri için herhangi bir ücret istenmeyecek.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes'un DLC'si önümüzdeki ay geliyor!
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (5)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

oyunun kendisi zaten dlc den kısa dlc ye dlc cıkarmak neyin kafası cok merak ediyorum

0 puan
MO
MK Okuru

Aral ithalatın fiyat politikası yüzünden oynayamadık. Yapımcılardan daha çok kar marjına sahip ithalatçı mı olur be.

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>24.04.2014 14:59:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Oyun 10 dakikada bitiyor zaten bi 10 dakka daha eklemişlerdir :D</font></td></tr></table><br></center> ana hikayeyi 10 dakikada bitirebilirsin ama bunun yanında rekorlar hard mod ve tüm rehineleri kurtarmak ve yan görevlerle birlikte oyunu ben 28 saatte bitirdim şimdi üstüne 10 saat daha ekleyeceğim ve hala oynuyorum.burda konuşcağına bi oyna anlarsın

0 puan
MO
MK Okuru

<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>24.04.2014 14:59:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Oyun 10 dakikada bitiyor zaten bi 10 dakka daha eklemişlerdir :D</font></td></tr></table><br></center> yalnız benim toplam en az 20 saat falan oynamış olmam lazım ground zeroes'u. bütün görevleri hard'da bitireceğim, trial'leri yapacağım derken epey vaktimi yemiş. cod'dan vakit kalırsa sana sen de bir dene stand-up yapacağına.

0 puan
MO
MK Okuru

Oyun 10 dakikada bitiyor zaten bi 10 dakka daha eklemişlerdir :D

0 puan