Metal Gear Solid V: The Phantom Pain çıkış tarihi yakında duyurulacak

Çağlar Avcıl 4.02.2015 - 10:34
Efsanenin dönüşü için hepimiz hazırız
Metal Gear Solid 5 yapım aşamasına başlayalı neredeyse 4 yıl oldu. 2010’da bizlerle buluşmuş olan Peace Walker’ı düşünürsek bu oldukça uzun bir bekleyiş oluyor. Ancak oyunun yapım aşaması neredeyse tamamlanmış durumda. Kojima Productions’dan bir yetkiliden gelen bilgiye göre oyunun duyurusu yakında yapılacak. Ancak tabi Hideo Kojima’nın bu uzun bekleyişleri ve insanları heyecanlandırmalarından dolayı bu bekleyişler acı bir hal almaya başladı.

Bu konuda yalnız değiliz çünkü oyunda Snake’in Japonca seslendirmelerini yapan ses aktörü twitter hesabından “Oyun keşke biran önce çıksa artık” diye bir serzenişte bulundu.  Belki de bu duyuru için bir ön adımdır ne dersiniz?

Ayrıca gelen bilgilerde şuanda oyunun sadece zorluk aşamaları ve buglarının temizlenme aşamsındaymış. Buna göre seslendirme ve diğer prodüksiyon işleri çoktan bitmiş durumda. Ayrıca Konami yöneticilerinden Tora Shiro’nun verdiği bilgilerle de doğrulanıyor. Shiro, “ Katıldığım en son hızlı beta 2 ay sürmüştü. Ki en uzun beta 9 ay sürmüştür. “ Artık betadan bahsedildiğine göre oyunun geliştirilme süreci bitmiş ve sorunları üzerinde duruluyor demektir.

Tabi bu gelişmeler oyunun geliştirilme aşamasıyla ilgili kesin bir bilgi vermese de sona yaklaştığının kanıtı gibi görünüyor.  Daha fazla bilgi geldikçe size aktarmaya çalışacağız.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain çıkış tarihi yakında duyurulacak
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain çıkış tarihi yakında duyurulacak
İlginizi Çekebilir