Metal Slug Tactics PC İçin Duyuruldu

Doğukan Çağlakpınar 11.06.2021 - 17:08
Yılların eskitemediği aksiyon oyunu Metal Slug küllerinden diriliyor. Metal Slug Tactics bilgisayar platformu için duyuruldu.

Summer Game Fest sunumunda duyurulan oyunlardan birisi de Metal Slug Tactics oldu. Atari salonlarının vazgeçilmez oyunlarından birisi olmasının yanı sıra zaman zaman konsollarımıza ve PC platformuna da konuk olan seri, yeni oyunda büyük bir değişim geçiriyor ve taktiksel bir oynanış tarzına bürünüyor. 

Metal Slug Tactics PC için duyuruldu

Yıllar önce bir tutku oyunu olarak adından söz ettiren Metal Slug, 2021 yılının yarısına geldiğimiz şu günlerde yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Metal Slug Tactics olarak adeta küllerinden doğacak olan yapım, yine kendine has bir grafik tarzı ile karşımıza çıkacak. İkonik serinin heyecan verici yeni oyunu olarak adından söz ettirecek olan yapım, bilgisayar platformu oyuncularına taktiksel bir deneyim yaşatacak.

Bugün Dotemu ve Leikir Studio işbirliği ile duyurulan oyun, Peregrine Falcon Squad'ı dinamik ve stratejik bir savaşa götürürken diğer yandan da Marco, Eri, Fio ve Tarma karakterlerini yeniden bir araya getirecek. Oyun içerisinde klasik Metal Slug silahları yer alacak. Yetenek ağacının da bulunduğu oyunda adrenalin yüklü bir oynanış yer alacak.

Metal Slug Tactics PC için duyuruldu

Oyunculara birbirinden zorlu görevleri, farklı kombinasyon seviyelerini ve daha fazlasını sunacak olan yapım, ezberlerin dışında bir savaş deneyimi sunacak. Oyun içerisinde yer alan görevler tekrar oynanabilir bir yapıda oyunculara sunulacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Slug Tactics PC için duyuruldu
İlginizi Çekebilir