Metallica, Rock Band Music Store'dan çıktı

Berkant Jeff Akarcan 9.04.2013 - 13:24
Diğer DLC'ler de uçabilir!

Hala Guitar Hero ve Rock Band oynayanlar kaldı mı bilmiyoruz ama bu oyunların desteği henüz geri çekilmedi. Halen oyunlara ek içerik alabiliyorsunuz, ki zaten yıllardır aynı şarkıları çalmaktan gına gelmiş olabilir oyunu oynayanlara. Ancak bir zamanların gözde oyun türünün eserleri için işler çok da yolunda gitmiyor. Bundan bir kaç sene önce "kimse oynamıyor artık" diye açıklamalar gelmişti türün ilk yaratıcılarından.

Metallica, Rock Band Music Store'dan çıktı

Hal böyleyken plak şirketleri de anlaşmalarını devam ettirmiyorlar artık. Bunlardan son örnek Metallica'nın eserleri üzerine. Rock Band Music Store'da bugün itibariyle Metallica'nın paketlerinden ilki, satıştan kaldırıldı. Toplam dört şarkılık Metallica Track Pack 01, plak şirketi ve Harmonix arasındaki anlaşmanın süresinin dolması sebebiyle artık satın alınamıyor.

Rock Band'in resmi Facebook sayfasında yapılan açıklamada Harmonix, Rock Band DLC'lerinin satışları için geçerli olan anlaşmaları uzatma çalışmalarının devam ettiğini ancak bazı DLC'lerin ileride satıştan kaldırılabileceğini söyledi.

Bu durum DLC'leri daha önceden almış olanları etkilemeyecek. Yani eğer hala Rock Band oynuyorsanız, diğer DLC'ler de kaldırılmadan satın almanızda fayda var, iş işten geçmeden RB müzik arşivinizi geniş tutmak için.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metallica, Rock Band Music Store'dan çıktı
İlginizi Çekebilir