METALLICA'dan depremzedeler için büyük bağış

Murat Oktay 15.02.2023 - 13:01
Metallica''nın 'Hepsi Elimde' Vakfı, Türkiye'deki deprem yardım çabaları için 250.000 dolar bağışladı.

METALLICA'nın All In My Hands vakfı, çok ihtiyaç duyulan tıbbi yardım ve yemeklerin finansmanına yardımcı olmak için Direct Relief ve World Central Kitchen'a 125.000$ bağışta bulundu.

METALLICA'dan depremzedeler için anlamlı bağış

Afet sonrası Türkiye'deki yaraların sarılması için el ele veren dünya çeşitli ülke kurumlar ve kişilerin desteği ile ayağa kalkmaya çalışıyor. Bugün Madonna'nın yardım çağrısının ardından bir güzel haber de metal müziğinin öncülerinden olan METALLICA'dan geldi.

Müzik grubunun All In My Hands isimli vakfı, Direct Relief ve World Central Kitchen'a toplamda 250.000 dolarlık bağış yaparak destek oldu. Bahsi geçen kuruluşlar bölgedeki kişilere gıda ve sağlık yardımı ulaştırmak için bu bağışı kullanacaklar.

Direct Relief, kaynakları kısıtlı topluluklardaki sağlık profesyonellerini, ihtiyacı olan insanlara teşhis ve bakım sağlamanın zorluklarını aşmaları için donatmak için faaliyet göstermektedir.

World Central Kitchen ise ihtiyacı olan insanlara yemek pişirmeye ve servis etmeye başlamak için faliyet göstermektedir. Bölgedeki kuruluşlarla ortaklık kurarak ve yerel restoranlar, yemek kamyonları veya acil durum mutfaklarından oluşan bir ağı etkinleştirerek, afetlerden kurtulanlara hızlı ve etkili bir şekilde gıda sunmaktadır.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 09:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2023 16:11
Adamların ürettiği yemekleri, içinde haram et var diye millete yedirmeyip sonra zengin marketlerinde satmasınlar da!
Eski depremlerden birinde yapılmıştı bu iş. Sanırım Hollanda, konservelerin üstüne inek resmi koymasına rağmen bizim milleti inandıramamıştı. Cehalet kötü...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2023 13:28
\m/ Save'em all
Kalan Karakter: 300 Gönder
METALLICA'dan depremzedeler için büyük bağış
İlginizi Çekebilir