Metallica'nın filmi geliyor!

Mahmut Saral 10.03.2012 - 16:08
Efsane grup, 3D olarak beyazperdeye adım atıyor
Bu akşam saatlerinde aklımdan iki şey geçti: Guns N' Roses'ın filmi yapılsa nasıl olurdu, zira grup üyelerinin ilginç hikayeleri vardı. Ama bir yandan da aklıma Metallica geldi, onların da hikayesi ilgi çekiciydi. Dediğim gibi, sadece bir anlık düşünceydi bu benim için ve şimdi gelen habere bakın. İçime doğdu sanki desem yeridir.

-

Efsane müzik gruplarından Metallica, beyazperdeye adım atıyor. Gelen bilgiye göre Predators'ün yönetmeni Nimrod Antal, Metallica'nın filmini çekmek için çalışmalara başladı. Üstelik bu, 3D çekilen bir film olacak. Filmin yapımcısı ise, Charlotte Huggins (Journey to the Center of the Earth ve Journey 2: The Mysterious Island).

Filmde Metallica'nın üyeleri James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Robert Trujillo ve hayranlara yer verilecek. Muhtemelen belgesel tarzda olacak filmin çekimlerine bu ağustosta başlanılması, 2013 yazında da sinemalarda olması planlanıyor.

Metallica'nın filmi geliyor!
Yönetmen Antal, Metallica'nın her zaman hayatında büyük bir yerinin olduğunu ve bu iş imkanının inanılmaz bir fırsat olduğunu belirtiyor. Ne diyelim, biz de heyecanla bekliyoruz. Hatırlarsanız Metallica'nın yıllar evvel yapımına başlanan, ancak daha sonra iptal edilen bir de aksiyon oyunu projesi vardı.

Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metallica'nın filmi geliyor!
İlginizi Çekebilir