Metaphor: ReFantazio İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Tunay Şahin 8.12.2023 - 05:34
Atlus ve Studio Zero'nun yeni oyunu Metaphor: ReFantazio, The Game Awards'ta tanıtıldı. 2024 sonbaharında PC ve Xbox X/S'te.

The Game Awards'da Atlus ve yan kuruluşu Studio Zero, Persona 5'in bestecisi Shoji Meguro ve yönetmeni Katsura Hashino'nun liderliğinde geliştirilen, yeni fantezi temalı rol yapma oyunu Metaphor: ReFantazio için heyecan verici bir fragman yayınladı. Oyun, Persona serisinin aksine bir lise yerine fantezi dolu bir diyarı sahne olarak kullanıyor.

Yenilikçi Oyun Metaphor: ReFantazio İçin Yeni Fragman

Bu yılın başlarında duyurulan oyunun bu fragmanı, gerçek oynanış görüntüleri, sinematikler ve seslendirmeler içeriyor. Fragman, oyunun etkileyici görsellerini ve zengin dünyasını gözler önüne seriyor. Persona serisinden farklı olarak, bu oyunda konuşan bir kedi ya da lise teması bulunmuyor.

Oynanış ve Sosyal Bileşenler

Oynanış olarak Persona serisine benzer özellikler taşısa da, Metaphor: ReFantazio'da adı geçen canavarlar kullanılmıyor. Oyunda geniş bir karakter yelpazesi ve güçlü sosyal bileşenler bulunuyor. Menüleri incelediğinizde, bu sosyal etkileşimlerin oyunun önemli bir parçası olduğunu görebilirsiniz.

Steampunk Teması ve Sürpriz Unsurlar

Oyun, steampunk temasını benimseyerek dikkat çekiyor. Belki de oyunun dünyasında, uğursuz mavi bir kapının ardında yaşayan gizemli bir karakter bulunabilir.

İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Kazananları Belli Oldu

Yayın Tarihi ve Platformlar

Metaphor: ReFantazio - The Royal Tournament, önümüzdeki yılın sonbaharında PC ve Xbox X/S platformları için satışa sunulacak. Atlus ve Studio Zero'nun bu yeni projesi, Persona serisinin hayranlarını ve fantezi rol yapma oyunları severleri heyecanlandıracak gibi görünüyor. Oyunun çıkışıyla birlikte, oyun dünyasında yeni bir fenomen yaratması bekleniyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 03:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2023 10:00
Sony fanboylar gözleri yaşlı. İlk defa bir Atlus oyunu Playstationda yok.
curse
curse 8.12.2023 17:31
2 konsolda var bende.bu younun nereye çıkacağı umrumda değil.,internet denen bişey var biraz da aklını kullanarak kullansan düzgün bilgi bile elde edebilirsin.çıkıyor sony ye ezbere ve sallama kafasını bırak sen ve senin gibiler.ayrıca oyun PS ye çıkmasa bile inan çok ta insanların umrunda olmaz
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2023 16:23
Ps’e de geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metaphor: ReFantazio İçin Yeni Fragman
İlginizi Çekebilir