Metroid: Other M ile buluşmaya az kaldı

Merlinin Kazanı 2.09.2010 - 15:04
Nintendo yine beklenen bir oyunu raflara çıkarmaya hazırlanıyor
Nintendo yine beklenen bir oyunu raflara çıkarmaya hazırlanıyor. Video oyun tarihinin efsanevi aksiyon – macera serisinin yeni oyunu olan “Metroid: Other M” 6 Eylül’den itibaren Wii için satışta olacak.

Orjinal Metroid serisinin yaratıcıları ve Team Ninja’nın ortak çalışması ile ortaya çıkan “Metroid: Other M”de Samus Aran’ı daha önce hiç böyle görmediniz. Dinamik kadın kahraman Samur Aran ile macera tanımlanamayan bir yardım sinyali ile başlıyor. Sinyalin peşinden varılan gizemli bir şekilde terk edilmiş tesiste, sizi Samur Aran’ın macerasına sürükleyen bir hikaye ve aksiyon yer alıyor.

2D platform oynanışı ile Samus’un gözünden birincil kişi görüşünü birleştiren “Metroid: Other M”, daha önceki Metroid oyunlarına benzemiyor. Sinematik aksiyonu ön planda tutan oyun, dünya çapında 15 milyonluk satış başarısı yakalamış Metroid serilerinin derin atmosferi ve keşif duygusunu da koruyor.

Metroid: Other M ile buluşmaya az kaldı
Yeni hareketler, silahlar, bölgeler ve karakterler ile bu oyun Metroid serilerinin takipçileri ve Samus ile tanışmamış aksiyon seven oyuncular için gerçek bir fırsat. “Metroid:Other M” 6 Eylül’den itibaren satışta.

-Basın bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metroid: Other M ile buluşmaya az kaldı
İlginizi Çekebilir