Metroid Prime 4 fragmanı Nintendo Direct sunumunda gelebilir.

Furkan Güler 14.12.2017 - 10:24
Lütfen gelsin!

Metroid Prime serisi, Nintendo tarihinin Super Mario ve The Legend of Zelda serileri gibi her zaman oyunculara güzel oyunlar sunmayı başarabilmişti. FPS aksiyon macera serisi olan Metroid Prime serisinin dördüncü oyunu, hatırlayacağınız üzere geride bıraktığımız aylarda Nintendo Switch için duyurulmuştu. Uzun bir aradan sonra oyuncuların karşısına sürpriz bir şekilde çıkan Metroid Prime serisinin yeni oyunu hakkında ilk bilgiler ile Ocak ayında karşılaşabiliriz.

Metroid Prime 4 fragmanı, Nintendo Direct sunumunda gösterilebilir

Metroid Prime 4'ün yardımcı geliştiricisi olan Bandai Namco, yarın gerçekleşecek olan kendi etkinliklerinde 5 adet daha önceden görmediğimiz oyun göstereceğini söylemişti. Ancak söylentilere göre Bandai Namco, söylentilere göre Metroid Prime 4'ün fragmanının Ocak ayında geleceğini duyurabilir. Yani Bandai Namco'dan yarın itibari ile duyurunun duyurusunu görebiliriz.

Ocak ayında gerçekleşecek olan Nintendo Direct sunumunda yeni Metroid Prime 4 fragmanı görecek miyiz? Yoksa göremeyecek miyiz? Şahsen şimdiden oldukça merak ediyorum. Kendi türüne oldukça büyük değerler katmayı başaran Metroid Prime 4 duyurusundan sonra binlerce insan Nintendo Switch sahibi oldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metroid Prime 4 fragmanı Ocak ayında gelebilir
İlginizi Çekebilir