Metroid: Samus Returns için yeni bir video yayınlandı

Hakan Hervenik 25.08.2017 - 11:11
Yayınlanan video ile Samus'un güçlü özelliklerine bakıyoruz.
Görünüşe göre Metroid: Samus Returns hakkında son zamanlarda birden çok yeni bilgi alıyoruz. 3DS'e özel olarak çıkış yapacak olan oyun için, detaylı bir anlatıma sahip yeni bir video yayınlandı. Videoda Samus'un birden çok yeneğini yakından inceliyoruz.

1991 Yılında Game Boy'da çıkış yapan Metroid II: Return of Samus'un remake hali olacak olan oyun, büyük hayran kitlesi tarafından merakla bekleniyor. Aşağıdan izleyebileceğiniz videoda, SR388 gezegeninde bulunan teklikeli çevre ve uzaylı yaşam formlarını detaylı şekilde görebiliyoruz. Aynı zamanda, efsanevi kelle avcısı Samus Aran'ın da detaylı özelliklerini görüyoruz. Samus'un özelliklerine ve silahlarına bakarken, aynı zamanda oyunun oynanışını da görmüş oluyoruz.

Metroid: Samus Returns, 15 Eylül'de Nintendo 3DS'e çıkış yapacak. Yeni duyurulan Samus temalı 3DS XL ile birlikte de oyuncular, bu oyuna sahip olabilecek. Nintendo Switch için çıkarılmasa da Switch'e özel bir Metroid geliştirildiğini biliyoruz. Konsepti ve çıkış tarihi belli olmasa da elimizden Nintendo'ya güvenmekten başka bir şey geliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 10:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metroid: Samus Returns için yeni bir video yayınlandı
İlginizi Çekebilir