Metutech-atom genç girişimcileri bekliyor!

Murat Halilbeyoğlu 4.06.2012 - 14:48
Oyun gibisi yok!
2008 yılında ODTÜ Teknokent bünyesinde kurulan ve Dijital oyun ve animasyon sektörlerinde Türkiye’nin ilk ve tek ön kuluçka merkezi olan “Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (METUTECH-ATOM)” üçüncü kez kapılarını genç girişimcilere açıyor. En büyük hedef sektördeki girişimcileri destekleyerek Türkiye’de dijital oyun sektörünün geliştirilmesine katkı yapmak.

Turkcell Teknoloji Atom’u destekliyor
Turkcell'in Ar-Ge ve inovasyon üssü Turkcell Teknoloji ve METUTECH-ATOM girişimcilerin yetişmesini ve büyümesini, sürdürülebilir iş modellerinin geliştirilmesini sağlayacak.

Bu vizyon doğrultusunda ATOM’daki genç girişimciler, Turkcell Teknoloji’nin deneyimi ve kaldıraç etkisi ile projelerini daha başarılı bir şekilde geliştirme ve ticarileştirme fırsatı bulacaklar. Bu bağlamda ATOM’un oyun ve animasyon alanındaki deneyimi Turkcell Teknoloji’nin katkılarıyla mobil uygulama projeleriyle de zenginleşecek.

Metutech-atom genç girişimcileri bekliyor!
Turkcell Teknoloji, genç girişimcilerin hem oyun projelerine hem de mobil uygulama fikirlerine danışmanlık ve mentorluk desteği verecek, ayrıca başarılı ekiplerin şirketleşme ve büyüme aşamalarında destek olacak. Ekiplere ayrıca Dijital/Mobil Pazarlama, Mobil Uygulama Geliştirme, Ürün Yönetimi, Girişimcilik gibi alanlarda eğitimler verilecek. Turkcell Teknoloji’nin gücü ve etkisi ile ATOM’daki genç girişimcilerin pazarda farkındalığı artacak ve başarılı projelerin önü açılmış olacak.

Bugüne kadar verdiği hizmetlerle 8 firmanın oluşmasını sağlayan METUTECH- ATOM Dijital Oyun, Animasyon ve Mobil Uygulama fikirlerinizi bekliyor…

Son Başvuru Tarihi: 01 Temmuz 2012

Başvuru için: www.metutech-atom.org
Bilgi için:
Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi (METUTECH-ATOM)
Tel: 0 312 210 64 00/134
e-posta: metutech-atom@metutech.metu.edu.tr


- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metutech-atom genç girişimcileri bekliyor!
İlginizi Çekebilir