Mevlüt Dinç'in 'Hayat Bir Oyun' isimli kitabı ücretsiz oldu

Murat Oktay 17.02.2023 - 14:21
Türk oyun sektörünün önemli isimlerinden Mevlüt Dinç'in üç sene önce yayınladığı "Hayat Bir Oyun" isimli kitabı ücretsiz oldu.

Mevlüt Dinç, 1988 senesinde İngiltere'de kurduğu Vivid Image adlı şirketiyle, The First Samurai ve Street Racer gibi önemli video oyunlarına imza atan yapımcı, 2000 senesinde Türkiye'ye dönerek Dinç İnteraktif adıyla yeni firmasını kurmuştu. Sonrasında İstanbul Kıyamet Vakti, Süper Can gibi birçok önemli projeye imza atan yapımcı, hayatını anlattığı kitabını üç sene önce yayınlamıştı.

Hayat Bir Oyun" isimli kitabı ücretsiz oldu

Bugüne kadar kitabın satışından elde edilen tüm gelirinin bağışlandığını söyleyen yapımcı, kitabında hayatından örnekler vererek bilgisayar konusunda hiçbir bilgisi ve eğitimi olmayan, aynı zamanda bilgisayar oyunlarına da ilgi duymayan birisinin nasıl dünya çapında bir oyun yazarı olduğuna tanık olabilirsiniz.

Mevlüt Dinç, dün yaptığı açıklama ile "Hayat Bir oyun" kitabının Google Play'de ücretsiz olarak indirilmeye açıldığını belirterek "Küçük bir umut ışığı olur umuduyla Deprem bölgesinde herkesin kolayca temin edip okuması için #ebook versiyonu artık Türkiye'de tamamen ÜCRETSİZ olacak" açıklamasını yaptı.

Kitabı Google Play üzerinden eBook olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Ayrıca dempremzedelere yardım için kitabın yurtdışı satış fiyatında da %50'lik bir indirim yapılmış. Tüm satış platformlarını görebilmek için buraya tıklayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 07:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mevlüt Dinç'in 'Hayat Bir Oyun' isimli kitabı ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir