Mewtwo, Pokemon GO'ya geliyor

Hakan Hervenik 15.08.2017 - 10:59
Mewtwo ile birlikte Niantic, oyuncuların uzun zamandır beklediği mekaniği oyuna ekliyor.
Eğer duymadıysanız, Japonya'nın Yokohama şehrindeki Pokemon eğitmenleri gerçekleşen Pokemon GO Stadium etkinliği ile Mewtwo'yu yakalayabiliyorlar. Eğer dışlandığınız için üzülüyorsanız, size güzel haberlerim var.

Niantic yaptığı açıklamada, Mewtwo'nun oyuncuların ilk savaşıp yakalayacağı Pokemon olacağını belirtti. Bu da demek oluyor ki Pokemon GO'ya karşılıklı savaş mekaniği ekleniyor. Oyunun hayranlarının ısrarla istediği ve beklediği mekanik sonunda oyuna geliyor. Exclusive Raid Battle isimli bu mekanik, oyuncuların herhangi bir raidi kazanmasından sonra gelen davetiye üzerine oluyor. Bu davetiye sayesinde oyuncular belirli bir tarih ve saatte Mewtwo ile dövüşebilecek.

Mewtwo, Pokemon GO'ya geliyor
Aynı zamanda PvP'nin de önünü açan bu mekanik oyuncular tarafından heyecanla karşılandı. Pokemon GO'yu bırakan çoğu oyuncu, eski Pokemon oyunlarında olduğu oyuncuların birbiri ile savaşması gerektiğini savunup şikayetçi olmuştu.

Mewtwo önümüzdeki haftalarda oyuna eklenecek. Ama Mewtwo oyuna eklenen tek Pokemon değil. Birden yeni güçlü Pokemon yumurtalardan çıkabilecek. Niantic daha fazla açıklama yapmadan bu Pokemon'ları sürpriz olarak bıraktı. Yeni Pokemonların ve Mewtwo'nun, 21 Ağustos'dan sonra oyuna eklenmesi bekleniyor.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 11.05.2024 05:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2017 07:55
İlk çıktığında dünya para kazandılar deli gibi kar ettiler. Sağlam bir takım kurup bütün bu şeyleri birkaç haftada getirip oyunu zirveye taşıyabilirdi nintendo. Bu saatten sonra zor kimse oynamaz artık. Anca japonyada animesini hala izleyen kitle takip edip oynar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2017 22:44
Oyun hala türkiye pazarına açılmamışken bu haber çok gereksiz geldi gözüme :/

Bu arada üyeliklerde sorun var sayın merlin üyeliğime giriş yapamıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
kel gweid
kel gweid 15.08.2017 16:56
Bu oyun artık öldü heralde. Mewtwo'yu getirmek ne kadar oyunu canlandırır bilemeyeceğim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mewtwo, Pokemon GO'ya geliyor
İlginizi Çekebilir