MGS ekipleri iyi geçinemiyor

Mert Çalım 3.06.2010 - 12:31
MGS ekipleri iyi geçinemiyor
Kojima Productions'da multiplatform olarak hazırlanan MGS: Rising ekibi için hayat gerçekten çok güzel gidiyor. Diğer tarafta oyunun PSP üyesi MGS: Peace Walker ekibi ise, Kojima'ya göre biraz kıskançlık içinde.

Kojima, "Eğer PSP ekibi Rising ekibine bakarsa, tüm paraya ve imkanlara sahip olduklarını görüyorlar. Bu da neden iyi arkadaş olmadıklarının bir sebebi." şeklinde konuşuyor ve şöyle devam ediyor, "Bu benim için de oldukça ilginç bir durum, çünkü daha önce her zaman küçük bir ekiptik, şimdi ise oldukça büyüdük."

PSP ekibinin belki biraz da bu kıskançlıktan dolayı, "geceli gündüzlü" çalıştığı ve MGS4'ten bile daha iyi bir oyun yapmaya çalıştıkları söyleniyor. Fakat elbette, teknolojik ve diğer konularda üstesinden gelmeleri gereken epey zorluk var. Bu aşamada Kojima tekrar yorum yapıyor ve, "PSP için bir trailer hazırlamak için en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz, çok da iyi görünüyor. Fakat Rising'e bakınca, gerçekten PSP için oyun yapmaya devam etmeli miyiz diye düşünüyoruz. Çünkü Rising grafikleri çok daha yüksek kalitede." diye ekliyor.

Umarız Metal Gear Solid efsanesi de Resident Evil ya da Silent Hill gibi farklı yollara sapmaz, diyebileceğimiz sadece bu.

Kaynak: www.1up.com

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 12:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MGS ekipleri iyi geçinemiyor
İlginizi Çekebilir