MGS:Ground Zeroes'un süresi kişiye göre değişecek!

Can Arabacı 6.02.2014 - 10:58
Kojima'dan açıklama geldi...
Metal Gear Solid: Ground Zeroes'un ana görevinin 2 saatte bitirilebildiğiyle ilgili haber dün internet dünyasına bomba gibi düşmüştü. Haliyle "Ama çok kısa değil mi?", "Eee videoları çıkartsan o kadar sürüyor zaten diğer oyunlar da!" gibi çeşitli tartışmaların alevlenmesi çok uzun sürmedi. Alevleri yatıştırıp yangını kontrol altına alansa yine serinin yaratıcısı Hideo Kojima oldu tabii ki...

"Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, ana görevin yanında beş opsiyonel görev daha içeriyor. Bütün görevler oyuncuların Online olarak birbirleriyle mücadele edebileceği çeşitli elementler de içeriyor.

Bu seferki oyunumuz geçmiştekiler gibi çizgisel değil. Ground Zeroes size kendi oynayış stilinizi ve hedefinize nasıl ulaşacağınızı seçme özgürlüğü veriyor. Bunun da oyuncuların sıkılmasını önleyeceğini ve tekrar tekrar oynamalarını sağlayacağını umuyoruz.

Oyuncuların oynanış süresinden tatmin olacağına inanıyoruz, zira çizgisel oyunlarda bir standart olan oyunu bitirme süresi bizim oyunumuz için geçerli değil."


MGS:Ground Zeroes'un süresi kişiye göre değişecek!
GameInformer'ın ana senaryoyu 2 saatte bitirmesine karşılık Konami'de oyunu test edenlerin hız rekorunun 5 dakika olduğunu da düşünürsek Kojima'nın söylediklerinde haklılık payı var diyebiliriz sanırım.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 04:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2015 14:12
olmaz ki 2 saat yazık
gidip phantom pain mi alalım 190 tl ye yapmayın yaw
Kalan Karakter: 300 Gönder
MGS:Ground Zeroes'un süresi kişiye göre değişecek!
İlginizi Çekebilir