MGS serisinin solisti yeni ve gizli bir proje üzerinde çalışıyor

Ahmet Özçilingir 1.05.2019 - 12:54
Yoksa yeni bir MGS mi?

Metal Gear Solid serisinin birçok oyununda seslendirdiği şarkılarla oyunseverlerin beğenisini kazanan ses sanatçısı Donna Burke, yeni ve çok gizli bir proje üzerinde çalıştığını, twitter üzerinden duyurdu. Donna Burke  yeni projeyi Snake karakterinin meşhur "keept you waiting huh!" sözünden alıntı yaparak takipçilerine, duyurdu.

Metal Gear Solid serisinin solisti yeni ve gizli bir proje üzerinde çalışıyor

Hideo Kojima'nın Konami'den ayrılmasının ardından Metal Gear Solid serisinin kaderini kestirebilmek çok da kolay değil. Konami, Metal Gear Solid 5: Phantom Pain'in altyapısnı kullanarak bir hayatta kalma oyunu piyasaya sürdü. Metal Gear Survive oyuncuların neredeyse hiç ilgisini çekmedi, satış anlamında da başarılı bir satış grafiği çizemeyen Metal Gear Survive, çıkışından kısa bir süre sonra fiyat indirimine girdi. Hatta oyun bu ay Asya bölgesi PS Plus abonelerine ücretsiz olarak verildi. Ancak bir süredir Konami'nin yeni bir Metal Gear Solid projesi üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Daha önce de Metal Gear Solid serisinde çalışmış olan geliştiriciler, kendi twitter hesaplarından yeni bir projeye başladıklarını açıklamışlardı. Şimdi de Donna Burke'un yaptığı bu MGS göndermesi içeren tweet, yeni bir MGS oyununa işaret ediyor olabilir. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 14:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2019 01:25
film içindir. kojima'yla yönetmen zaten arkadaş, filmin hakları sony'e de ait. oyunlardan bir beklentim olmasa bile sırf bu yüzden kojima'nın rızası olmadan bu filmi çekmezler ve bu film üstünde bir söz sahibi olacaktır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2019 17:57
yeni oyun yerine 4.oyunun remake'i yapılsın. en mantıklısı bu olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2019 17:47
Şu anda var ya elim ayağıma dolandı sevinçten Allah ömür verirse yeni MGS'yi görürüz inşallah MGS hayranları olarak şimdi MGS hayranları da benim gibi sevinçten havalara uçmuştur Kojima'sız MGS nasıl olur bilmem ama şöyle olabilir hazır olun serinin biri Remake olabilir İnşallah doğrudur. Sağol MK
Kalan Karakter: 300 Gönder
MGS serisinin solisti yeni ve gizli bir proje üzerinde çalışıyor
İlginizi Çekebilir