MGS V: Phantom Pain'in Ocelot'u Troy Baker büyük konuştu

Emin Çıtak 15.01.2015 - 09:56
Phantom Pain'in yanında Skyrim çocuk bahçesi gibi kalıyor
Troy Baker ismine artık hepimiz aşinayız. Bioshock, Mass Effect, Batman: Arkham Origins derken her 3 AAA oyunun 2'sinde artık onun ismini görür olduk. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'de Ocelot'u seslendiren Baker, bu sefer hayli iddialı konuştu.

"İnsanların yeni Metal Gear'ı görmeleri konusunda inanılmaz heyecanlıyım, çünkü bu oyun gerçekten çok farklı. Serinin külliyatı ile mükemmel uyumlu ve aslında aynı geleneği sürdürüyor. Oyun gerçekten çok güzel olacak, ama ben asıl insanların ne düşüneceğini merak ediyorum."

Buraya kadar sorun yok. MGS zaten oyun tarihinin en önemli serilerinden biri. Sorun tam olarak şurada başlıyor:

"Bugüne kadar gördüğüm en büyük oyun olabilir. Yapabileceklerinizin sınırı yok! Skyrim bu oyunun yanında çocuk parkı gibi kalıyor."

Troy Baker ve yeni oyunu bekleyen sadık hayranların MGS V: Phantom Pain'den şüphesi yok ama karşılaştırma olarak oyun dünyasının en uçsuz bucaksız oyunlarından birini göstermek hayli iddialı.

Çok iddialı. Skyrim'i harita boyutu olarak geçmek kolay. Skyrim, Skyrim'in haritası, kendi serisiyle karşılaştırıldığında bile küçük kalıyor. Ama içerik...

İşte bunu bekleyip görmek gerekiyor.

MGS V: Phantom Pain'in Ocelot'u Troy Baker büyük konuştu
Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 09:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MGS V: Phantom Pain'in Ocelot'u Troy Baker büyük konuştu
İlginizi Çekebilir