MGS3 Remake duyurusu için söylentiler artıyor

Ersin Kılıç 8.05.2023 - 14:41
Uzun süredir dedikodularını duyduğumuz MGS3 Remake duyurusu için yeni söylentiler gelmeye devam ediyor. Oyun önümüzdeki ay duyurulabilir.

Hideo Kojima imzasını taşıyan Metal Gear Solid serisi için oyun dünyasına damga vuran serilerden biri diyebiliriz. Hideo Kojima ile özdeşleşen seri ünlü yapımcının Konami'den ayrılmasından sonra yetim kalmış ve firma Metal Gear Survive oyunu ile işi eline yüzüne bulaştırmıştı. Uzun süredir konuşulan MGS3 Remake duyurusu için söylentiler ise ayyuka çıkmış durumda.

MGS3 Remake duyurusu Haziran'da gelebilir

Kojima'nın MGS evreninde anlatmış olduğu en dokunaklı ve aksiyon dolu oyunlardan biri olan MGS3'ün Remake sürümü için aslında uzun süredir bazı dedikodular duyuyoruz. Bugünlerde ise bu dedikodular ayyuka çıkmış durumda.

MGS3 Remake duyurusu

Sektörden birçok isim MGS 3: Remake projesinin Haziran ayında yapılacak olan Playstation sunumunda duyurulacağını ve oyunun PS5'e özel olacağını belirtiyor. Bu konuda Konami'den resmi bir açıklama gelmese de bazı kaynaklara göre duyurunun yapılması neredeyse kesinleşmiş durumda.

Ayrıca bu sunum için Sony'nin çok ciddi bir şekilde hazırlandığı ve birçok Playstation konsoluna özel oyun duyurusuna imza atılacağı da gelen haberler arasında. Özellikle God of War Ragnarok, Horizon: Forbidden West gibi özel oyunların çıkışından sonra Sony'den zaten böyle büyük hamleler bekleniyordu diyebiliriz. Duyurular için gözler Sony'e çevrilmiş durumda.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2023 22:14
Ne kadar şanslıyız, bu oyunu oynadık. Efsanenin efsanesi. Kojima'nın eğlendiği, eğlendirdiği oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
hasanuzzy
hasanuzzy 11.05.2023 12:28
Şahsi kanaatim ilk önce PS1 deki MGS1 in remake yapılması gerekirdi. Ayrıca Hideo Kojima'sız bunun altından kalkamazlar gibime geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 11.05.2023 11:07
Pochinko olmasın yine
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2023 19:41
ersin bey bu jenerasyon ps 5 de remaster veya remake den gecilmiyor en az yeni oyun ya da devam oyunu yapılan konsoldur eski playstationlarda hangi oyunu alacağımızı veya oynayacağımızı şasırırdık o yuzden ben ps 5 almadım cazip gelmıyor yeni oyunlar da öyle bilmiyorum siz ne düşünürsünüz

-----------------------------

Eski bolluk dönemleri artık hiçbir zaman gelmez, özellikle PS2 gibi altın çağlar. Artık AAA oyunlarda yapım maliyetleri, ekip sayısı vs çok yükseldi.

Remaster ve remake gibi oyunlardan ben de rahatsızım ama Dead Space ve Resident Evil 4 gibi oyunlar bu geleneği biraz bozdular. 15 - 20 yıl önce çıkan oyunların bu şekilde, kaliteli bir şekilde yenilenmelerine çok karşı değilim.
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2023 12:27
gürcitan da diskli ps 5 ülkemizde ki fiyatın yarısına satılıyor yanın da ıki adet gamepad var ben şahsen garantisi olmayan ürün almam siz ne düşünüyorsunuz bu konular hakkında makale veya yazı dizisi gelir mi yurt dışından bu tür cihazlar alınır mı alınmaz mı sakıncaları nedir gibi
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2023 12:25
evet ersin bey firmalar artık özellıkşe buyuk fırmalar eskiden tutmuş ıp lerıne sarılıyor yeni oyun deneyen çok az redfall olmadı deathloop da olmadı capcom un süper kahraman oyunları da satmadı starfield nasıl çıkacak bakalım artık firmalar kıydan ayrılmıyorlar açık sulara çıkmıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2023 01:44
Bütün seriyi çok seviyorum ama bu 3'ü hiç sevmiyorum. Geçmiş zamanda geçmesi beni irrite ediyor. MGS2'yi yapsınlar, 4'ü yapsınlar ama 3 yapmasınlar abi. Buna harcayacakları efor benim için boş çünkü oynamam. Çok sıkıcıydı. Sırf serinin geçmişini öğrenelim diye yapmışlardı bence. 4'ü yapsınlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MGS3 Remake duyurusu
İlginizi Çekebilir