Michel Ancel, Beyond Good and Evil geliştiricisi Ubisoft'tan ayrılıyor

Alparslan Gürlek 18.09.2020 - 18:24
Ubisoft, Beyond Good & Evil, Rayman the Raving Rabbids gibi oyunların baş ismi Michel Ancel için oyun endüstrisinden ayrılmaya karar verdiğini duyurdu.

Ubisoft Beyond Good & Evil, Rayman the Ravving Rabbids gibi serilerde baş koltuğa oturmuş Michel Ancel'in oyun sektöründen ayrıldığını duyurdu. Doğa aşığı olmasıyla bilinen Michel Ancel, kişisel projesiyle ilgilenmek için oyun endüstrisinden çekiliyor.

Ubisoft Beyond Good & Evil geliştiricisi Michel Ancel ile vedalaşıyor

Ubisoft, Michel Ancel'in 30 yıldan uzun süren olağanüstü bir kariyerin ardından video oyun endüstrisinden ayrılmayı seçtiğini duyurdu. Bir doğa aşığı olan Michel Ancel, uzun süredir vahşi yaşamın korunmasına adanmış kişisel bir proje üzerinde çalışıyor. Fransa'nın Montpellier bölgesinde bir vahşi yaşam sığınağında geçen bu projenin kapsamı şimdi büyüyor ve tüm bu çabasını uzun zamandır devam eden tutkusu için harcamak istiyor.

Michel, Rayman the Raving Rabbids ve Beyond Good and Evil gibi Ubisoft'un ve video oyun endüstrisinin en sevilen franchise'larının kökeninde yer alıyor. İkinci eseri Beyond Good & Evil 2 şu anda geliştirme aşamasında. Ubisoft Montpellier'deki ekipler şu anda Michel'in ortaya koyduğu vizyonla uyumlu olarak üretimin ana aşamalarına odaklanıyor. Önümüzdeki aylarda Ubisoft, hayran topluluklarıyla oyun hakkında daha çok bilgi paylaşacak.

Michel Ancel, Beyond Good and Evil geliştiricisi Ubisoft'tan ayrılıyor

Ubisoft, Michel Ancel için "Michel'e kariyeri boyunca Ubisoft'a getirdiği inanılmaz yaratıcı vizyon için teşekkür ediyor ve bu yeni girişim için kendisine başarılar diliyoruz." mesajını yayınladı. Michel Ancel Ubisoft ve oyun endüstrisinden elini eteğini çekmiş olsa da geliştirdiği kişisel proje ile en büyük tutkusu olan vahşi hayvanları korumaya yönelik çalışmaya devam edecek. Öyle görünüyor ki işin tamamının oyun endüstrisine dönüşmesi ve ticari kaygılardan işin tutku kısmına vakit kalmaması, böyle güzel insanların kaybı demek oluyor. Umarız işini tutkuyla yapan nice insan yaptıklarına devam eder ve az da olsa piyasada "tutku ile yapılmış" oyunlar görebiliriz.

Son olarak Ubisoft'un geliştirdiği Watch Dogs 2'yi 24 Eylül'e kadar Epic Store'dan ücretsiz olarak alabilirsiniz. Ubisoft Forward sırasında dağıtılan sürümü kaçırdıysanız sizin için her şey bitmiş değil. Yaşadığı yaprak dökümünün ardından Assassin's Creed Valhalla'nın çıkış tarihini bir hafta öne çeken Ubisoft bu yıl ne yazık ki çok parlak bir şirket imajı sergileyemedi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2020 23:03
Bu adamın bi ara PS4 ün çöküş zamanı Wild diye bi oyunu duyurulmuştu.ne oldu o.bir o oyun birde Deep Down resmen unutturuldu.ha project aweking i saymıyorum bile.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2020 17:42
Yahu yeni bir rayman oyunu nerde yapınsana yeni nesil konsollara gücünü görelim 12 ve 10 teraflops ların ,,,,
Kalan Karakter: 300 Gönder
Michel Ancel, Beyond Good and Evil geliştiricisi Ubisoft'tan ayrılıyor
İlginizi Çekebilir