Ubisoft, Skulls & Bones oyununu en baştan yapma kararı aldı

Ersin Kılıç 10.09.2020 - 16:05
Uzun süredir geliştirme aşamasında olan korsan temalı Skulls & Bones oyununun yeniden ele alınacağı ve baştan geliştirileceği açıklandı.

Skulls & Bones duyurusu üzerinden uzun bir süre geçti. Geliştirme aşaması daha öncesinde dayansa da Ubisoft'un ilk olarak E3 2017 fuarında görücüye çıkardığı Skulls & Bones oyununun yeniden ele alınacağı ve yapım sürecinin baştan başlayacağı açıklandı.

Ubisoft, Skulls & Bones için önemli bir karar aldı

Firmanın korsan temalı oyunu Skulls & Bones bugün düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğinde gösterilmeyecek. Firma yaptığı açıklama ile birlikte bu oyunun geliştirme sürecinin reboot edildiğini, yani baştan ele alınacağını açıkladı. Oyunla ilgili planlar ve gelişmeler ise ilerleyen dönemlerde açıklanacak. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan oyunun yaratıcı yönetmeni Elisabeth Pellen "Çoğunuz oyunu neden sürekli ertelediğimizi merak ediyorsunuz. Cevap şu ki geliştirme aşamasında daha fazla zamana ihtiyacımız vardı. Daha büyük birşey hayal ettik fakat bu tutkumuz doğal olarak daha büyük zorluklara neden oldu." ifadelerinde bulunmuş. Ayrıca bir süre sonra da geliştirme aşamasında kendilerine farklı sorular sorduklarını, oyunu baştan ele almak istediklerini ve tüm bunların sonucunda daha fazla zamana ihtiyaç duyduklarını dile getirmiş.

Ubisoft, Skulls & Bones oyununu en baştan yapma kararı aldı

Açıkçası Skull and Bones oyunu için bence doğru bir karara varılmış. Oyunu yanlış hatırlamıyorsam E3 2018 fuarında deneyim etme şansına erişmiştik. O dönem Ubisoft yetkililerine de oyunun çok yavan olduğunu ve kısa vadede oyuncuların sıkılacağını belirtmiştim. Bu erteleme kararına korsan temasını seven bir oyun sever olarak sevindiğimi söylemem gerekiyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2020 18:25
Ubisoft böyle devam ederse ele almaya da devam eder.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2020 17:02
Geç olsun güzel olsun :) AC 4 Black Flag hala oynatıyor ve eşi benzeri yok. Gemi savaşı + bordalama düzgün olmalı, bordala esnasında birebir dövüşebilmeliyiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ubisoft, Skulls & Bones oyununu en baştan yapma kararı aldı
İlginizi Çekebilir