Micro Volts, Bugün beta aşamasına giriyor

Merlinin Kazanı 12.08.2010 - 14:05
Kayıt yaptırmak için henüz geç kalmadınız
MicroVolts Bugün, 12 Ağustos’ta BETA Aşamasına Giriyor!

Rock Hippo Productions Ltd hızlı ve öfkeli MMO-TPS (Büyük Multiplayer Online Üçüncü Kişi Nişancı) MicroVolts’un BETA aşamasının bugün başlayacağını duyurdu.

ÜCRETSİZ BETA KEY ALMAK İÇİN TIKLAYIN
Oyuncuları, gerçek boyutlu bir dünyada oyuncak boyutunda figürler arasındaki bir savaşın içinde bırakan MicroVolts, iki oyuncunun aynı görünmemesi ve hissetmemesini sağlayan büyük bir özelleştirme seçeneğiyle dört farklı karakter sunuyor.  Buna ilave olarak, görsel açıdan zengin, dinamik dünyalar ve silah bolluğu, MicroVolts’u aksiyon oyuncularını bir araya toplayan adrenalin dolu, hızlı bir nişancı oyunu haline getiriyor.  Uzmanlaşması kolay kontrolleriyle, MicroVolts yeni ve deneyimli oyuncular için ideal olmasının yanında, zengin sosyal medya özellikleriyle gerçek bir topluluk hissi sunuyor.

Micro Volts, Bugün beta aşamasına giriyor
Hala bir Beta hesabı için kayıt yapmadıysanız, geç kalmış sayılmazsınız. Oyunun web sitesini ziyaret edin ve siz de eğlenceye katılın: TIKLAYIN.  Siteyi düzenli olarak güncelleyerek, geleceğin oyuncularına oyuna dair fikir ve Kapalı Beta sırasında gerçekleşecek oyun içi etkinliklere ilişkin bilgi veriyoruz. Turnuvalar ve diğer sürpriz etkinlikler açıklanacak, yani siteyi her gün kontrol etmeyi unutmamanız gerekli.

MicroVolts oyuncularının oyunu hem zorlu hem de bağımlılık yaratıcı bulacağından eminiz. Bu yüzden oyun hakkında yorumlarınız ya da görüşleriniz varsa, bunları siz hayranlarımızdan duymayı çok isteriz. BURADAN Facebook grubumuza katılın ve düşüncelerinizi bize anlatın.

Rock Hippo’nun MicroVolts oyunu 19 ile 22 Ağustos arasında Köln, Almanya’daki Gamescom fuarında olacak; takımla tanışıp oyunu deneme fırsatını kaçırmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Micro Volts, Bugün beta aşamasına giriyor
İlginizi Çekebilir