Microsoft: 2. El Xbox 360 almayın!

erkut köse 3.06.2010 - 12:31
Microsoft: 2. El Xbox 360 almayın!

         Microsoft'un Programlama Direktörü Larry Hryb, oyuncuları 2. el konsol aldıklarında konsol banlanmış olduğu takdirde kendilerinin Xbox LIVE'e bağlanamayacağı şeklinde uyardı.

         Microsoft, korsan ve modifiyeli Xbox 360 için büyük bir savaş veriyor. Bunun sonucunda da Xbox LIVE sisteminden milyonlarca kişi banlanıyor. Microsoft'a göre 2. el veya modifiyeli konsol almanın bir sürü riski var. Larry Hryb bu konuda şöyle bir açıklamada bulundu:

         "Microsoft'un amacı korsanla savaşmak, daha güvenli bir hizmet sunmak ve daha hızlı bir oynanış sağlamak. Özellikle 20 milyon Xbox LIVE kullanıcısı bizim en büyük önceliğimiz. Herkes şunu bilmelidir ki korsan illegaldir ve modifiyeli Xbox 360'da korsan diskleri çalıştırabiliyor ve bunun sonucunda da Xbox LIVE anlaşmasının kurallarını çiğnemiş sayılıyor. Hem ürünün garantisi bitiyor hem de Xbox LIVE sisteminden banlanıyorsunuz. Biliyorsunuz ki video oyunları işi yalnızca kullanıcıların orjinal yazılımlara belirli bir ücretle sahip olmasıyla devam edebilir. Şunu tekrar hatırlatmalıyım ki Xbox 360 konsolundaki garanti başka bir makineye aktarılamaz, dolayısıyla da 2. el bir Xbox 360 satın aldığınızda, eğer cihaz daha önce banlanmışsa bir daha Xbox LIVE'a giremezsiniz."

KAYNAK
Microsoft: 2. El Xbox 360 almayın!
fragland.net


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 06:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft: 2. El Xbox 360 almayın!
İlginizi Çekebilir