Microsoft E3 Showcase tarihi açıklandı. Bethesda ile 90 dakikalık şov.

Merlinin Kazanı 27.05.2021 - 15:49
Microsoft, Xbox Series X ve Live servisini iyice güçlendirecek adımları atmaya devam ediyor. Sıra geldi Microsoft E3 Showcase çalışmalarına.

E3 Fuarı, sadece biz oyun severlerin her sene çılgıncasına beklediği bir etkinlik değil. Aynı zamanda firmaların da en yeni ürünlerini, kitlelere duyurabilmeleri için çok önemli bir fırsat. XBox Live servisi ile de sürekli gündemde kalmayı başaran firma, Microsoft E3 Showcase ile çok konuşulacak gibi görünüyor. Özellikle rakibi Playstation cephesinin sessiz kaldığı şu dönemde, geçtiğimiz nesilde kaybettiği kanı yeniden kazanabilmesi için çok çalışması gerektiğinin bilincinde olan firma, E3 Fuarı'nda, özellikle geçtiğimiz aylarda satın aldığı Bethesda ile şov yapacak.

Microsoft E3 Showcase tarihi belli oldu

Microsoft, Xbox ve Bethesda Games Showcase'in, Türkiye saati ile 13 Haziran Pazar günü saat 20:00'de yayınlanacağını duyurdu. Xbox sayfasında yapılan açıklamada, Xbox Game Studios, Bethesda ve dünyanın dört bir yanındaki iş ortaklarından gelen oyunlara odaklanacağı belirtiliyor.

-------------

-------------

Sadece Bethesda'nın sahip olduğu stüdyoları göz önüne aldığımızda, bu seneki etkinlikte, Microsoft'un şimdiden çok büyük bir kazanım ile çıkacağını söylemek yalan olmayacaktır. Biz dahil birçok oyuncunun da heyecanla beklediği, Elder Scrolls VI'nın açıklama ve videolarının da yer almasının muhtemel olasılıklar arasında olduğunu düşünürsek, etkinliği heyecanla beklemeye şimdiden başlamamız lazım.

Microsoft'un 90 dakikalık gösterisi, Xbox'ın Twitch, YouTube, Twitter ve Facebook kanallarında canlı olarak sunulacak.

Microsoft E3 şovunda öne çıkmasını beklediğimiz oyunlar:

  • Halo Infinite
  • Forza Motorsports
  • Fable
  • Nobody Saves the World
  • Astria Ascending
  • Elder Scrolls VI
  • Starfield
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
ARGALEP
ARGALEP 27.05.2021 16:29
niye kimse senua's saga hellblade 2 den bahsetmiyo oyun iptal mi ?
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2021 19:38
değildir ya, muhtemelen gösterirler onu da
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft E3 Showcase tarihi açıklandı. Bethesda ile 90 dakikalık şov.
İlginizi Çekebilir