Microsoft, Crackdown 3'ün geleceğine bir türlü karar veremedi

Furkan Güler 31.05.2018 - 13:15
Yoksa oyun iptal mi edilecek?

İlk olarak bundan dört sene önce gerçekleşen E3 2014 fuarında tanıtılan yeni Crackdown oyunu, artık tabiri caiz ise sansasyonel bir hal aldı. Crackdown 3 ile Xbox One platformunda devrim yapacağını iddia eden Microsoft, Sumo Digital'a oyunu geliştirmesi için biraz daha süre verdi. Microsoft'un kaynaklarını tüketmeye devam eden Sumo Digital'ın oyunu ne zaman çıkaracağı hala belli değil. Son çıkan haberlere göre ise Microsoft, Crackdown 3'ün ön siparişlerini iptal etme kararı almış. Ancak bazı kaynaklar ise bu iptalin Amazon'un teknik alt yapısı sebebi ile olduğu ve Microsoft ile herhangi bir bağlantısı olmadığını söylüyor.

Crackdown 3 ne zaman çıkacak?

Ancak ön siparişi iptal olan oyuncular, Microsoft'tan bir özür mektubu aldığını dile getiriyor. Eğer bu ön sipariş iptali Amazon'dan kaynaklıysa, özür mektubunu neden Microsoft'un gönderdiği başka bir merak konusu olmuş durumda. Oyunu 2019 yılında çıkaracaklarını belirten geliştiriciler, muhtemelen Microsoft'un özel bir bulut sunucu teknolojisini kullandığı için işin içinden çıkamamış olabilirler.

Son olarak bazı tahminler ise oyunun toptan iptal edileceği yönünde. Bakalım Microsoft ve Crackdown 3'ün akıbeti ne olacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2018 15:44
sanki süper beklenen bir oyundu,yapma be microsoft bu kadar ayağa düşme,git çıkar scaeboundu,koy 4 k + multiplayer keyfine bak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft, en sonunda Crackdown 3'ü adeta eline yüzüne bulaştırdı
İlginizi Çekebilir