Microsoft Flight Simulator 2020 yeni tanıtım videosu

Berat Darıcı 23.02.2020 - 14:13
Microsoft Flight Simulator 2020, dünya üzerindeki 37.000 havalimanı ile birlikte geliyor. Oyun için yeni bir tanıtım videosu da paylaşıldı.

Bir simülasyon oyunundan beklentiniz nedir? Ya da bir oyun ne kadar simülasyon olabilir ve gerçek dünya ile yakınlık gösterebilir? Microsoft Flight Simulator 2020 büyüklüğü ve gerçekçiliği ile bu konuda yeni bir sayfa açabilir. Asobo Stüdyo tarafından geliştirilen oyun bu yıl içerisinde oyuncular ile buluşmayı hedefliyor.

Eğer hızlandırmayı tercih etmezseniz bir yerden bir yere uçmak gerçek dünyadaki zaman ile aynı süreyi alacak. Dünyadaki en çok kullanılan 80 havalimanının özel olarak elle yapıldığı bu oyunda gerçekçi yakıt aktarımı ve kargo yükleme işlemleri olacak.

Microsoft Flight Simulator 2020 yeni tanıtım videosu

Microsoft Flight Simulator 2020 dünya üzerinde bulunan bütün havalimanlarına sahip

Xbox Game Studios tarafından yayınlanan ve Microsoft Windows ile Xbox One için geliştirilen oyunda 37.000 havalimanı var. Bu havalimanları park alanlarından ışıklandırmalarına kadar gerçek dünya ile neredeyse aynı. Yüksek çözünürlüklü Bing Maps haritalarının taranarak elde edilen görüntüler sayesinde haritaların çok detaylı olduğunu söyleniyor.

Oyundaki gerçeklikler bunlarla da sınırlı değil. Havalimanlarında yaşanan yoğunluk sıkıntıları özellikle elle yapılmış 80 havalimanı için özel olarak ayarlanmakta. Bu inanılmaz gerçekçi dünyada hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar birçok farklı uçak türü bulunmakta. Oyun çıkışının ardından Xbox Game Pass sistemine de dahil edilecek. Önümüzdeki günlerde Xbox Game Pass sistemine eklenen yeni oyunlar ekleneceği bilgisini de araya koyalım.

Gündüz ya da gece, istediğiniz yer here istediğiniz zaman uçabilirsiniz. Eğer zamanınız varsa oyunu hızlandırmadan bu zamanı harcayabilirsiniz. Oyun, Microsoft Azure hizmetinden de yararlanmakta. Microsoft Azure, Oyundaki gerçekliği artırmak için kullanılan bulut platform hizmeti. Gerçek dünya hava durumu verilerinin oyun içerisinde kullanıldığını biliyor muydunuz? Oyunda su, rüzgar yönüne göre gerçekçi bir şekilde akacak ve tüm ağaçların yaprakları ayrı ayrı olacak.

Oyunun grafik özellikleri, uçaklar, haritaların nasıl yapıldığı ve daha birçok detayın anlatıldığı YouTube kanalına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyundaki havalimanları hiç olmadığı kadar gerçekçi olacak. Dünya üzerinde ne kadar farklı ve ilginç noktalarda havalimanları olduğunu bu oyunun tanıtım videosu sayesinde öğrendim. Oyun için paylaşılan son tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Microsoft Flight Simulator 2020 yeni tanıtım videosu
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 07:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2020 18:49
oyun kaç yüz terebayt olacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2020 11:46
bune böyle ya gta 5 grafiği var kaplamalar rezalet biliyorlar yeni konsol geliyor deli gibi grafiği basması gerekirken eski nesil grafiği ile tasarlamak nedir nasıl bir kafa yapısı bu ya bu microsof tırt sonynin yanında hep tırt olarak kalacak belli
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Flight Simulator 2020 yeni tanıtım videosu
İlginizi Çekebilir