Microsoft Flight Simulator sonrası RE7, Game Pass sistemine ekleniyor

Ersin Kılıç 19.08.2020 - 16:14
Microsoft yaptığı açıklama ile Game Pass sistemine eklenen önemli oyunların listesini paylaştı. Bu oyunlar dışında bir önemli ayrılık haberi de geldi.

Game Pass sistemi uygun fiyatı ve kalabalık kütüphanesi ile Microsoft'un en büyük kozlarından biri olarak gözüküyor. Ülkemizde de uygun fiyatı ile dikkat çeken sisteme yedi yeni oyunun eklendiği açıklandı. Bu eklemelerin yanı sıra sistemden önemli ayrılık haberleri de geldi.

Red Dead Redemption 2, Game Pass sisteminden çıkıyor

Öncelikle kötü haberden başlayalım isterseniz. Take Two firmasına ait olan iki önemli oyunun Game Pass sisteminden ayrılacağı kesinleşti. Red Dead Redemption 2 ve NBA 2K20 dışında Metro Last Light Redux sürümünün de Game Pass sistemine yakında veda edeceği açıklandı. Bu üzücü haberden sonra eklenen ve eklenecek oyunların listesine baktığımızda ise iddialı yapımlar görüyoruz.

Duyurulduğu günden itibaren Game Pass sistemine ekleneceği söylenen Microsoft Flight Simulator 2020, dün itibari ile sisteme eklenen en önemli yapımlardan birisi oldu. Microsoft imzası ile çıkacak Battletoads ise 30 Ağustos itibari ile sisteme eklenecek. Bu oyunlar dışında Spiritfarer, Wateland 3, Resident Evil 7, Don't Starve Giant Edition, New Super Lucky's Tale, Tell Me Why, Double Kick Heroes, Darksiders Genesis, ve Crusader Kings 3 gibi oyunların Game Pass sistemine ekleneceği açıklandı.

Microsoft Flight Simulator sonrası RE7, Game Pass sistemine ekleniyor

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2020 11:32
abi neyin kafası bu.. flight simulator zaten gamepasste 2 gündür oynuyoruz..
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2020 12:31
Gamepass e eklenen oyunları toplu olarak yazıyorlar. Ondan öyle oluyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Flight Simulator sonrası RE7, Game Pass sistemine ekleniyor
İlginizi Çekebilir