Microsoft Flight Simulator ücretsiz güncelleme geliyor

Atıf Doğan Özcan 19.05.2022 - 00:54
Dünya şehirlerine bir başka gözle bakmaya ne dersiniz? Microsoft Flight Simulator ücretsiz güncellemesini bugün yayınları. Bu sefer İtalya’ya Milano’da pizza yemeye gidiyoruz.

Microsoft Flight Simulator ücretsiz güncelleme sunmaya devam ediyor. Her güncellemesinde farklı bir ülke ve şehri detaylandıran geliştirici bu sefer de bize Avrupa’nın önemli şehirlerini detaylı görme şansını sunuyor.

Flight Simulator ücretsiz güncelleme ile bu sefer nereleri göreceğiz?

Microsoft Flight Simulator ücretsiz güncelleme ile İtalya ve çevresine odaklandı. “World Update 9” isimli güncelleme de pilotlar İtalya semalarında uçarken artık özenle işlenmiş manzaraların ve şehirlerin tadını çıkartabilecekler. Oyuncular o güzel ve heybetli İtalyan mimarisini yakından görme şansına sahip olacaklar.

Microsoft Flight Simulator, türündeki en uzun süredir devam eden ve en iyi bilinen tek uçak simülatörlerinden biri. İlk oyun Microsoft Flight Simulator 1.0, 1982 yılında IBM PC için çıktı ve her sürüm sonrasında yenilendi. En son sürümü, Aviat Pitts Special çift kanatlı uçaktan Boeing 747-8 uçağına kadar düzinelerce gerçek uçağı, son derece ayrıntılı ve sürükleyici uçuş deneyimini oyunculara sunan Microsoft Flight Simulator 2020’dir. Yapım dünya çapındaki havaalanlarını, şehirlerin ve manzaraların birebir aynısını sunan bir yapıya sahip.

Flight Simulator ile İtalya’da tarih turuna hazır mısınız?

Microsoft Flight Simulator bugün çıkan World Update 9: Italy güncellemesi ile dünya güncellemesine serisine devam etti. Güncelleme İtalya’yı çok detaylı bir şekilde oyuna aktarmayı amaçlıyor. Haritayı mümkün olduğunca gerçek şekilde yansıtmak için havadan ve uydudan alınan veriler kullanıldı. Aralarında Roma, Milano, Napoli ve Venedik’in bulunduğu 20 şehir için inanılmaz detaylar getirildi, öyle ki İtalyan oyuncular “evimi buradan görebiliyorum” diyebilecekleri kadar ince bir mimari kullanıldı.

Sadece harita güncellemeleri gelmiyor oyuna, mesela yakında gelecek olan Top Gun DLC’si gibi uçak modellemeleri de oyuna aktarılıyor. Oyun için hala güncellemeler ve gelecekte planlanan DLC’ler olduğundan dolayı bir dahaki harita güncellemesin hangi ülkeleri veya şehirleri kapsayacağı merakla bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2022 15:23
5 saat sonra sıkılmyacağımı bilsem indirecem 150gb ;(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Flight Simulator ücretsiz güncelleme geliyor
İlginizi Çekebilir