Microsoft Game Studios'un adı, Xbox Game Studios oldu

Ahmet Özçilingir 6.02.2019 - 11:49
Microsoft'tan atılımlar.

Microsoft yeni nesil için atılımlara çoktan başladı. Microsoft tarafından gelen her yeni haber, firmanın önümüzdeki konsol neslinde daha fazla oyun ile karşımıza çıkacağına işaret. Daha önce bünyesine pek çok yeni oyun stüdyosunu katan Microsoft kanadından ilginç bir haber geldi. Xbox, Xbox 360, Xbox One, Windows, Steam, Windows Store ve Windows Phone platformları için oyun üretimi yapan Microsoft'un video oyunu prodüksiyon kanadı olan Microsoft Game Studios'un adı Xbox Game Studios olarak değişti. 2002 yılında Microsoft Game Studios adıyla kurulmuş, 2011 yılında yeniden markalaşma yoluna giden stüdyonun yan kuruluşları arasında Mojang, Obsidian Entertainment, Rare, Ninja Theory, 343 Industries gibi önemli oyun stüdyoları yer alıyor.

Microsoft Game Studio'nun adı değişti

Yeni stüdyo satın alımları ile dikkat çeken Microsoft'tan yeni atılımlar gelmeye devam ediyor. Microsoft tüm oyuncuları birleştirecek yeni abonelik sistemleri ve servis hizmetleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Öte yandan yeni nesil konsollar için oyun geliştirecek firmaları bünyesine katan şirketin yeni nesile hızlı bir giriş yapması bekleniyor. Bakalım Xbox Game Studios çatısı altından çıkacak ilk oyun ne olacak?


Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 17:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2019 03:23
Bir sonraki nesilde iyi işler yapmalılar artık. Boş oyunlarla gelmesinler. God of War Last of Ousa ciddi rakipler lazım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2019 17:01
şirketi içi top çeviriyor adamlar. çıkarın age of empires 4 ü de oynayalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2019 13:28
game pass ' e son çıkan tomb raider ı da eklediler.. crack down 3 de var.. gelecek için çok umutluyum.. fazla oyun oynamayan birisi olarak, one x çok memnun ediyor beni, en çok da ms'nin bu uygun fiyatlı abonelik sistemi.. ilerki yıllarda çevirimiçi etkileşim anlamında daha da iş yapacaklardır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Game Studios'un adı, Xbox Game Studios oldu
İlginizi Çekebilir