Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Microsoft mesajına dikkat!

Microsoft mesajına dikkat!

AG Aykut Göker Editör 11 Nisan 2005 Okuma süresi: 1 dk
Microsoft mesajına dikkat!
Microsoft tarafından Salı günü yayınlanacak olan yama paketiyle ilgili Trojanlar ortaya çıktı. Microsoft'tan gönderilmiş gibi gelen e-posta'da, kullanıcılara "zararlı yazılımlara karşı" yama yüklemeleri için link veriliyor. Tıklandığı takdirde makinanıza arka kapı açan trojan, hacker'lara uzaktan erişim olanağı sağlıyor.
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

S
Samurai Çırak

sahinerdem kardeşim yemeyin o spamları diyorsun ama adam meraklı Melahat tıklıyor butona ve ondan sonra olanlar oluyor...!Haşırrttttt :)))

0 puan
S
Samurai Çırak

Wayyy şerefsizler Microfost'un pardon :)) Microsoft'un içinede sızdılar en sonunda ha!

0 puan
S
sahinerdem2004 Çırak

bir toplumda 10 tane zeki insan doğar. bunların 5 tanesi şanslı olduğu için zengin ve yöneten kitlenin çocukları olarak doğar ve toplumu yönetirler herşey onların tekelindedir,diğer 5 tane zeki ise fakir yerde doğar ve diğer yönetenlere karşı savaş açar,pirate olur,hacker olur, terrorist olur.siz de yemeyin o spamları ne yani.direk silin.

0 puan
G
gengar_cm Çırak

ya bu mailleri çok az php bilen her aklı başı yerinde, biraz da kurnaz insan yapabilir.. ki bu maili de yapanın bir lamer olduğuna eminim... isterseniz ben de info@microsoft.com gibi bi adresten mail gönderirim yani. sorun bu diil. adam üstelik başkalarına sırf zarar vermek için yaptığı (eminim ki bi yerden almıştır) trojanı bilgisayarınıza bulaştırıyo.. böyle insanlar lamerlikten kurtulamazlar.. ve aslında hiç bir şey bilmediklerini de bilmezler... gelsin de adam gibi hacklesin bilgisayarı sıkıyosa..

0 puan
P
Polat1 Çırak

Bana geldi ve linke tıkladım.Linkte belli şeyler sordu.Hotmaii istedi.Microsofttan gelmişti.Yenimmi nanayı acaba.

0 puan
X
xman Çırak

Ya bunlardan herşey beklenir sahtekar, ..., hırsızlar. Bana da sanki Türkiye deki büyük bankalardan gönderilmiş spam mailler geliyor. Formu doldurun kaydınızı yenileyin vs diye link verilmiş. Hemen siliyorum. Bu tür mailler gelirse hemen silin. Yoksa kredi kartı şifrenizi çalmakla kalmayıp hesabınızdaki tüm parayı da çekerler. Sahte kredi kartı bile yapar bu adiler.

0 puan