Microsoft, Minecraft soruşturması hakkında açıklama yaptı!

Furkan Sakoğlu 12.02.2015 - 10:00
"Minecraft barışçıl bir şekilde de oynanabilir."
Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının, Minecraft hakkında başlatmış olduğu soruşturma için Microsoft, Gamespot’a bir açıklama yaptı. İşte Microsoft’un yaptığı açıklama;

“Minecraft bir çok oyuncunun farklı yollar ile eğlenebildiği bir yapım. Bazıları Minecraft’ın sunduğu yaratıcı özgürlüğü severken, bazıları ise sınırları olmayan bu topraklarda arkadaşları ile maceralar yaşamayı seviyor.

Biz oyuncuları başarıya ulaşmaları için cesaretlendirmek istiyoruz, ister bir şey inşa ederken, ister keşfe çıkarken, isterlerse de maceralara atılırken.

Minecraft’ın dünyası tehlikeli bir dünya. Bu dünyada geceleri ortaya çıkan korkutucu ve cinsiyetsiz canavarlar var. Hayatta kalmak için, kendinizi onlara karşı savunmanız gerekebilir.

Eğer insanlar bu fantastik dünyayı fazla üzücü buluyorsa, onları yaratıcı moda yönlendirmek isteriz, veya oyunun ayarlarından bu tip savaşmayı gerektirecek yaratıkları kapatabilirler. Bu iki seçenek de Minecraft dünyasında yaratıkların çıkmasını engelleyecektir.”

Microsoft, Minecraft soruşturması hakkında açıklama yaptı!
Yorumlar 30
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft, Minecraft soruşturması hakkında açıklama yaptı!
İlginizi Çekebilir