Microsoft oyuncudan fazlasını istiyor!

Hakan Kurt 1.11.2011 - 17:47
Sony ve Nintendo’nun aksine daha farklı
2011 yılı itibariyle konsol üreticileri arasındaki rekabet (Nintendo’nun fizik tedavi merkezleri için konsol üretmesi gibi) sektörün genişletilmesi yönünde mesajlar verir nitelikteydi. Son olarak Microsoft, yeni oyuncağı “Kinect” ile, iş hayatına dahil olmanın peşine düşmüş durumda. Ancak bu nasıl olur?

Microsoft oyuncudan fazlasını istiyor!
Microsoft, Kinect SDK’nın ticari bir versiyonunu yayınlayarak, işletmelerin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak yazılımları, Kinect’in üstün yeteneklerini kullanarak dizayn etme fırsatını sunuyor. Bir röportajında Microsoft Ürün Yöneticisi David Dennis, bahsi geçen programa 25 ülkede 200’den fazla marka tarafından başvuru yapıldığını iletiyor ve ekliyor, “Büyük ölçüde rekabet nedeniyle, bir çok firma program hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor. Ancak Toyota ve pazarlama ajansı Razorfish dahil olmak üzere, bir çok firmanın programa dahil olduğunu biliyoruz.”

Kinect ya da Project Natal, Microsoft'un, Xbox 360 platformu için geliştirdiği ve herhangi bir kontrolör olmadan oyun oynama imkanı veren cihaz ilk olarak 4 Kasım 2010'da, Kuzey Amerika'da satışa sunulmuştu.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft oyuncudan fazlasını istiyor!
İlginizi Çekebilir