Microsoft Türkiye PC destekli animasyonun geleceğine ev sahipliği yapıyor

Mert Günhan 16.05.2013 - 14:57
Türkiye'de şartlar olgunlaşıyor
PC Destekli animasyon alanında düzenlenen en büyük konferans olan CASA konferansı Türkiye'de ilk kez gerçekleşiyor. 16-18 Mayıs tarihlerinde Microsoft Türkiye İstanbul ofisinde gerçekleşecek olan etkinliğe Bilkent Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesi bilgisayar mühendisliği bölümlerinden akademisyenler katılıyor Etkinlikte yaklaşık 60 Akademik çalışma ve Microsoft'un Kinect teknolojisiyle bağlantılı 5 ayrı teknoloji sunumu yer alacak.

26.'sı düzenlenen konferans ilk kez Microsoft'un ev sahipliğinde Türkiye'ye gelirken Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç şunları söyledi;

“Bilgisayar destekli animasyon alanında her yıl birçok ülkede gerçekleşen bu saygın konferansın bu yıl ilk kez ülkemizde gerçekleştirilmesinden ve Microsoft Türkiye olarak etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. 26.’sı Türkiye’de gerçekleşen etkinlikte tüm dünyadan tasarım ve animasyon alanında öncü ve tanınmış araştırmacıları ağırlayacağız. Konferansa kendini bu alanda geliştirmek isteyen tüm gençlerimizi bekliyoruz.”

Türkiye'de teknoloji ve oyun anlamında bir şeyler değişiyor mu ne?

Microsoft Türkiye PC destekli animasyonun geleceğine ev sahipliği yapıyor
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Türkiye PC destekli animasyonun geleceğine ev sahipliği yapıyor
İlginizi Çekebilir