Microsoft, yeni Xbox için Japon geliştiricileri önemsiyor

Furkan Güler 28.06.2018 - 13:34
Şu özel oyun işini bir çözsek çok güzel olacak.

Sekizinci nesil konsol jenerasyonunda rekabette geriye düşen Microsoft, yeni Xbox için büyük planlar yapmayı başladı bile. Yeni Xbox hakkında konuşan Phil Spencer, Japon geliştiricilerinin endüstri için büyük bir önem taşıdığını ve yapımlarını beğendiğini belirtti. Gerektiği halde Japon geliştiricilere destek vereceğini söyleyen Phil Spencer, Microsoft'un kaynaklarını kullanarak muhtemelen bir sonraki jenerasyonda Japon geliştiricilerden oluşan bir stüdyo kurabilir. Diğer bir yandan yeni nesilde konsolun donanımına önem verdiklerini belirten Spencer, 4K'yı Xbox markası için bir standart haline getirmek istiyor olabilir.

Microsoft ekibi, dokuzuncu jenerasyonda büyük işlere imza atabilir

Yeni nesilde oyunlarda FPS seviyesini ön planda tutan Microsoft, bu nesilde kendi kitlesini konsolun donanım gücüne tamah etmeye alıştırdı. Her ne kadar bu durumun oyunların önüne geçmesi bizi üzse de, bir sonraki nesilde Microsoft'tan hem donanım tarafı güçlü hem de özel oyun kütüphanesi kalabalık bir Xbox bekliyoruz. Aynı zamanda Windows 10 üzerinden PC platformuna destek vermeye devam eden Microsoft, PC oyuncularını ilerde de yabana atmayacak. Dokuzuncu jenerasyon konsol neslinin oyun endüstrisine neler katacağını merak ediyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2018 10:16
Nedir şu özel oyun takıntınız arkadaş? Neyin yarışındasınız?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2018 18:53
Konsol çıkartmak için uzman birilerine tanışmak şaka gibi pc türevli konsol yapmak artık çocuk oyuncağı burada işin püf noktası maliyet noktasında
konsol bileşenlerini iyi etüt etmek ve uygun fiyatlandırma ile üretmek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2018 16:01
Japon oyunları her zaman daha kaliteli olmuştur zaten,mesela SEKIRO'nun E3 te Microsoft altında gösterilmesi harika bir hareketti.Söz konusuda FROMSOFTWARE yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft, yeni Xbox için Japon geliştiricilere destek verebilir
İlginizi Çekebilir