1/3

MictoVolts'un kapalı betası ağustosta başlıyor

Merlinin Kazanı 23.07.2010 - 16:54
Hızlı ve öfkeli bir oyun
Rock Hippo Productions Ltd. MicroVolts Kapalı Beta’nın 12 Ağustos 2010’da başlayacağını duyurdu. MicroVolts web sitesinde kayıt yapan herkes, kapalı beta aşaması için bir anahtar kazanan şanslı kişilerden biri olup olmadığını öğrenmek için e-maillerini kontrol etmeli.

MicroVolts, hızlı bir üçüncü kişi nişancı oyunu ve oyunculara kendi evlerimizde biz fark etmeden sürmekte olan bir savaşın aksiyon figürleri rollerini veriyor. 23 Temmuz’dan itibaren, oyunun farklı öğelerini açıklayacak günlük güncellemeler  için www.MicroVolts.com  web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

MictoVolts'un kapalı betası ağustosta başlıyor
Bol bol silah, yaratıcı karakter tasarımları ve uzun bir özelleştirme özellikleri listesi içeren MicroVolts, Free2Play oyuncularına canlılık ve yeni bir enerji getiriyor. Sezgisel kontroller ve bir üçüncü kişi görüşü, MicroVolts’u hem nişancı oyunlarını yeni oynayanlar, hem de duayenleri için oynaması kolay ve eğlenceli kılıyor.

Oyun modelleri Deatmatch (Ölüm maçı), takım savaşı, Itemmatch madde savaşı, bataryayı alma ve oyuncak konseptiyle tasarlanmış çeşitli haritaların bulunduğu çok daha fazlasını içeriyor. MicroVolts hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Kapalı Beta Anahtarı talebinde bulunmak için www.MicroVolts.com  sitesini ziyaret edin.