Middle-Earth: Shadow of Mordor'da Batman'i bulmak

Emre Günen 19.10.2014 - 11:06
Yapımcılar, esinlendikleri oyuna gönderme yapmış
Son dönemlerin en popüler ve belki de en çok beğenilen oyunlarının başında Middle-Earth: Shadow of Mordor geliyor. Bu kadar başarılı olmasının yanı sıra, gerek dövüş dinamikleri, gerekse sunduğu oyun yapısı ile Shadow of Mordor'un, Batman serisine benzediğini yapımcılar da kabul ediyor.

Middle-Earth: Shadow of Mordor'da Batman'i bulmak
Daha yapım aşamasındayken bile, hem Batman, hem de Assassin's Creed'den esinlenerek oyunu meydana getirdiklerini itiraf eden yapımcılar, Batman'e saygı duruşunda bulunmayı da ihmal etmemişler. Shadow of Mordor'da aksiyona kendinizi fazlasıyla kaptırmamıza rağmen karşımıza çıkan detaylı oyun içi açıklamaları okumaya fırsat bulursak, enteresan bir gönderme ile karşılaşıyoruz.

Eğer normal görevlerin dışında ek görevlere de merak salarsanız ve "Hunting Challenge" üzerine yoğunlaşırsanız, "Morgul Bat" isimli bir yaratığa denk geleceksiniz. Bu sevimsiz yarasa ile karşılaştıktan sonra detaylı bilgi ekranına gelirseniz, Batman serisine gödnerme yapan bir açıklama ile karşılaşacaksınız.

Middle-Earth: Shadow of Mordor'da Batman'i bulmak

Görüntünün büyük hali için üzerine tıklayınız.
Morgul Yarasalarının, Mordor'daki cesetlerle beslendikleri ve etraftaki diğer canlılara da zehir bulaştırdıkları belirtiliyor. Zehirlenen bazı Uruk'ların zihinlerinin bulandığı ve insan ile yarasa karışımı bir düşman tarafından tehdit edildikleri, hatta dayak bile yedikleri belirtiliyor.

Warchief'lerin olduğu ekranda hepimiz pek çok savaş gazisi Uruk ile karşılaştık. Kim bilir, belki de suratları yara bere içinde olan bu Uruk'ların bazılarını Batman gelip pataklamıştır. Olamaz mı?
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Middle-Earth: Shadow of Mordor'da Batman'i bulmak
İlginizi Çekebilir