Shadow of War'un yeni DLC'si Desolation of Mordor duyuruldu

Ahmet Özçilingir 9.05.2018 - 16:36
Shadow of War'a yeni genişleme paketi geldi

2017'de çıkış yapan Monolith Studio'nun geliştirdiği Shadow of War, mikro ödeme çılgınlığına kapılarak oyunseverlerin büyük tepkisini çekmişti. Daha sonra mikroödeme yönteminden geri adım atan yapımcı firmadan bir duyuru geldi. Orta dünya'da geçen aksiyon oyununa Desolation of Mordor adında, yeni bir genişleme paketi duyuruldu.

Middle Earth: Shadow of War'da bulunan mikro ödemeler ile ilgili haberimize göz atabilirsiniz.

 Shadow of War'un tartışılan oyun içi ödeme sistemi kaldırılıyor

Middle Earth: Shadow of War'a yeni bir genişleme paketi geldi

Desolation Mordor ile birlikte, Shadow of Mordor'a yeni outpost görevleri yeni kıyafet seçenekleri, yeni ekipmanlar geliyor. Baranor karakter kıyafeti de oyunun ana hikaye modunda kullanılabilecek. Yeni genişleme paketi oyuna yeni bir roguelike campain modu da ekliyor. Oyunu Baranor olarak oynayacağımız Desolation of Mordor genişleme paketi ile birlikte, oyuna yeni bir bölge, yeni  zırhlar, yeni düşmanlar  ve yeni müttefikler de ekleniyor. Görünen o ki yeni hikaye genişleme paketi ile birlikte oynanış şeklinde de bir takım yenilikler olacak.  Desolation of Mordor'nin çıkışı için yayınlanan video aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2018 20:30
aman tanrım didim,tıpkı steamda çıkan 3. parti dandik oyunların fragmanı gibi olmuş,lan celebrimbor olmadan elf güçlerini kullanamadan ne işe yarar bu oyun ? paraşüt falan koymuşlar birde,şu oyunu oynayabilecek oyundu,seneryo moduna ağırlık verip yan görev yapsalardı adam gibi ama mıçtılar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Middle Earth: Shadow of War'un yeni genişleme paketi duyuruldu
İlginizi Çekebilir