Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Oyun Haber

Might & Magic Heroes VII için ikinci beta başlıyor

Geliştirici ekip, emin adımlar ile geliyor

Might & Magic Heroes VII için ikinci beta başlıyor
Black Hole Entertainment ve Limbic Entertainment tarafından ortak oalrak geliştirilen ve Ubisoft tarafından yayımcılığı yapılacak olan Might & Magic Heroes VII için ikinci beta müjdesi verildi. Ubisoft ekibinin yaptığı açıklama ile açığa kavuşan ikinci betanın yarın başlayacağı belirtildi.

Might & Magic Heroes VI oyunundan yaklaşık olarak 200 yıl sonrasını konu alacak oyun, önümüzdeki ay yani 29 Eylül ayında tam sürüm olarak piyasadaki yerini alacak. Geliştirici ekip, oyunun tamamen hazır olabilmesi için ikinci betayı sunduklarını belirtti. Yarın başlayacak olan beta, 2 Eylül tarihinde ise sona erecek. Beta için katılacak oyuncu sayısının ve oyun içerisinde belirli bir seviye sınırının olmadığını açıkladı. Eğer sizde betaya katılmak istiyorsanız, buraya göz atabilirsiniz.

Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (4)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

MO
MK Okuru

bu şirketin ne oyununu alın nede korsanını indirip oynayın homm 3 ve 4ün ismini lekelediler. cıkarttıkların her oyununu 2-3 ay sonra patch cıkmartmayı bırakan bir şirket bunlar

0 puan
MO
MK Okuru

6'da olduğu gibi uplay zorunluluğu olacaksa ben yokum.Benim gibi heroes olsun da çamurdan olsun diyen fanları bile seriden tiksindirdi ubi.

0 puan
MO
MK Okuru

Sıra tabanlı oyunları hiç sevmem ama sektörde çeşitlilik olması açısından homm önemlidir ve formatınada uyuyor.ama tabiki satın almayacağım.bunun nedeni türkiyede yaşamamız.bizler parasına değecek oyunlar alabiliyoruz misal witcher 3 gibi.tabi eğer dolar bu haldeyken pc yada konsol paramız varsa.

0 puan
MO
MK Okuru

verdiğin ornek çok saçma olmuş tamam oyun güzel ama ona vereceğin parayı daha uzun soluklu multi desteği olan oyunlara vermek daha mantıklı.w3ü en fazla 2 kere oynar sonra atarsın bir kenara. senin kapasiten homm gibi oyunları multi oynamaya yetmeyebilir bunu türkiyede yaşamaya bağlalamamak lazım

0 puan