Milyonlarca oyuncusu olan Don't Starve, Nintendo Switch'e geliyor

Nagihan Selin İnce 6.04.2018 - 12:27
Don't Starve Together ise henüz gelmeyecek

Hayatta kalma oyunlarından olan Don't Starve artık Nintendo Switch ile de oynanabilecek. Klei Entertainment, oyunu Switch eShop'da önümüzdeki hafta perşembe, 12 nisan tarihinde satışa çıkaracak. Açık dünya üzerinde bir aksiyon-macera oyunu olan Don't Starve gerekli malzemeleri ve yiyecekleri etraftan toplayarak hayatta kalmaya çalıştığımız bir oyun. Gerekli alet edevatı topladıktan sonra kamp kurup olabildiğince uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz, günler geçtikçe oyunun eğlencesi de artıyor elbette.

Don't Starve Together ise henüz Nintendo'ya gelmiyor

Hayatta kalmaya çalışmak arkadaşlar ile daha eğlenceli diyen Don't Starve Together ise, oyunun online olarak arkadaşlarınız ile beraber oynayabildiğiniz versiyonu henüz Nintendo Switch için satışa çıkmayacak. Don't Starve Together'ın Nintendo Switch için yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda bir açıklama yok. Don't Starve'ın arkadaşlar ile olanı daha eğlenceli olarak görüldüğü için belki yakın bir zamanda onu da Switch eShop'a eklerler. 

Don't Starve ve kalabalık oynanabilen Don't Starve Together oyunları şu an Steam üzerinde 24 lira, Nintendo Switch'de ise bu civarlarda bir fiyatı olması bekleniyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2018 21:57
Dont starve adamdır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Milyonlarca oyuncusu olan Don't Starve, Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir