Minecraft Dungeons Steame eklendi

Murathan Özlü 23.09.2021 - 16:18
Piyasaya çıktığı 2020 yılından beri PC platformunda Microsoft Store'a özel olan Minecraft'ın sandbox versiyonu Minecraft dungeons Steam'e eklendi.

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Minecraft Dungeons Steam platformuna eklendi. Çıktığı tarihten beri PC platformu için yalnızca Game Pass üzerinde bulunabilen Minecraft'ın sandbox versiyonu, Steam'e bütün DLC'leri ile beraber gelecek. Minecraft Dungeons için ilk genişleme paketi Jungle Awakens oyunun çıkışından bir hafta sonra yayınlanmıştı

Minecraft Dungeons Steam paketinde Ultimate Edition da bulunuyor

Steam'e eklenen Minecraft Dungeons'ın "En iyi DLC Paketi" seçeneğinde Minecraft Dungeons'ın Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths ve Echoing Void DLCleri (yani tüm DLCler) ile Minecraft Dungeons Ultimate Edition Digital Artwork  ve Soundtrack paketleri bulunuyor.

Türkçe dil desteği bulunmayan oyunun Steamdeki "Ultimate Edition" versiyonunun fiyatı ise 269 TL. Minecraft Dungeons'ın hikayesi ana evren ile bağlantılı. Oyunda, Overworld'ü kurtarmak için  Arch-Illager'ın karşısına çıkıyor ve Hakimiyet Küresini yok etmeye çalışıyoruz.


Minecraft Dungeons Steam

Minecraft Dungeons, PC, Switch, Xbox One ve Playstation 4 platformlarında bulunuyor ve platformlar arası oynama şansınız var. Oyunun Co-Op desteği ise 4 kişiye kadar çıkıyor. Ayrıca oyuna sahip olan herkesin ücretsiz sahip olabileceği içerikler de bulunuyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Minecraft Dungeons Steame eklendi
İlginizi Çekebilir