Minecraft filmi çıkış tarihi belli oldu

Tunay Şahin 6.04.2023 - 15:48
Minecraft filmi çıkış tarihi duyuruldu. Açıklanmasının ardından geçen yıllar boyunca bir daha ortalarda görememiştik.

Sonunda Minecraft filmi çıkış tarihi yenilendi. Oyun sektörüne yön veren yapımlardan biri olan Minecraft, ortaya çıktığı günden beri popüleritesini koruyor. Minecraft filmi filminin duyurusu üzerinden on seneye yakın bir zaman geçti. Bu süreçte birkaç defa çıkış tarihi açıklaması yapılsa da bir türlü film gösterime girmedi.

Minecraft filmi çıkış tarihi 2025 yılı olacak

Warner Bros., Minecraft filmi için yeni bir çıkış tarihini 4 Nisan 2025 olarak açıkladı. Mojang ve Warner Bros ortaklığında hazırlanan Minecraft'ın vizyon tarihi daha önce 4 Mart 2022 olarak açıklanmıştı. Ancak bu süreçte film gösterime giremedi.

Minecraft filmi çıkış tarihi belli oldu

Daha önce filmin yönetmeni olarak Peter Sollet açıklansa da bugün gelen bilgi ile Jared Hess'in Minecraft filminin yönetmeni olarak onaylandı. Filmde Jason Momoa da sesiyle bir karaktere can verecek. Henüz kim olduğu açıklanmasa da Steve olabileceği gelen söylentiler arasında.

Film için daha önce açıklanan konu şu şekilde idi: Kötü niyetli bir ejderja, dünyayı yıkmaya karar verir. Bu durum, Overworld'ü kurtarabilmek ve ona karşı koyabilmek için yola çıkan maceracı grubun hikayesini konu alıyor.

Umuyoruz bu sefer film gerçekten tamamlanıp, söz verildiği tarihte yayına girer.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Minecraft filmi çıkış tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir